I senaste avsnittet av Avbytarbänken diskuteras Klopps post-match-intervju med BT Sport. Försöker journalister bygga en karriär på fotbollstränarnas felsteg? Vi diskuterar även Cavanis tabbe på Instagram. Är Eden Hazard slut? Barcelonas fortsatta skadekaos och Milan brummar på utan Zlatan.

Och förra veckan handlade det om Maradona. Om honom kan man inte prata för mycket. Avbytarbänken sörjer en av de största någonsin. 
De berättar också att deras Instagram blev hackat och hur det kändes. Men nu är de på banan igen.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nattfotbollen i full gång igen

På lördagskvällen besökte Nyhetsbyrån Järva Ärvingehallen i Kista. Där var det full fart, korta matcher som avslutas antingen efter 2 mål eller när 4 minuter har gått. –Vi vill att alla som kommer hit ska känna att de får mycket speltid, säger Abdirahim Mohamed Ali som är 23 år, och en av ledarna.

En av discgolfens stora håller kurs i Järva DiscGolfPark

Pojkar i olika åldrar står i kö för att Philo Brathwaite ska skriva sin autograf på deras discar. Han är en internationell stjärna som ska hålla en kurs i Järva DiscGolf Park.  – Den här banan är en av mina favoriter, topp tre bland alla banor i världen, säger Philo Brathwaite.

Avbytarbänken möter Mohammed Saeid från Sirius

Ett helt avsnitt med Sirius-spelaren Mohammed Saeid. De går tillbaka till tiden i England och hur tuff konkurrensen var i akademierna. Saeid berättar om tiden i USA och MLS där många stjärnor spelade.

Tensta Rinkeby Grass Run avgjort

Nu har det trettionde loppet Tensta Rinkeby Grass Run avgjorts och det var också 2019 års sjunde lopp.  Det avgjordes på sista raksträckan och klar segrare blev Mansib.