Foto: Hästa Gård
Foto: Hästa Gård

Mycket allvarligt att höskörden på dessa 185 hektar står och torkar bort, för att ingen gör något.Det är akut foderbrist i landet och bönderna nödslaktar sina djur. Slakterierna har fullbokat fram till jul. Höet på Hästa Gård skulle kunna rädda många! Ytterligt inkompetent, någon måste ställas till svars.

MVH
Percy Fredriksson
Tidigare Kistabo i 30 år

 

Foto: Hästa Gård

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Ökade resurser till polisen är ingen garanti för förbättring

Vi är många som har sett den film som spridits från ett mycket våldsamt polisingripande på Järva under tisdagskvällen. Utan att föregå utredningen i denna enskilda händelse, är det mycket tydligt att det är många som drabbas av övergrepp som begås av poliser.

Rapport: Rinkeby Centrum, en vanlig tisdagskväll, 21.00

Igår kväll när jag kom upp i tunnelbanan i Rinkeby centrum vid 21-tiden ser jag hur två väktare håller en tonårskille i var sin arm och för in honom i ett rum, bredvid medborgarvärdarnas lokal i tunnelbanan. Efter allt jag läst och filmer jag sett angående väktare vågar jag inte lämna Rinkeby centrum innan de har släppt honom.

Vilken nytta gör polisen i förskolan?

Polisen i Järva ska börja jobba mot nyrekryteringen av kriminella i förskolan, rapporterar media. Ska polisen börja stoppa sexåringar och ställa dem mot väggen för muddring? 

Det är lika trångt på bussarna som vanligt

Vi som är tvungna att åka kommunalt till jobbet på förskolan, skolan…