Det handlar om fotboll, men om så mycket mer än fotboll. Här kommer ett nytt avsnitt från Avbytarbänken: 
Unai Emery backad av ledningen.
Jamie Vardy top 10 anfallare i världen?
Handsregeln som ingen förstår.
Cagliaris kross.
CR-Sjuan’s bluffskada?
Hakim Ziyech’s Ajax.
PL-Fantasy update!

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Var går gränsen för provokation?”

Den här gången snackar Avbytarbänken om bråket mellan Neymar och Alvaro. Och var går gränsen för provokation egentligen? Gareth Bale är aktuell för en återkomst till Tottenham och Aubameyang förlänger med Arsenal.

Galdem A Talk träffar Jonas och Nooshi

Missade du Galdem A Talks livesändning? Då kan du lyssna avsnittet där de kör en digital Järvavecka tillsammans med Jonas Sjöstedt & Nooshi Dadgostar från Vänsterpartiet. Nooshi och Jonas berättar om sina resor till politiken, och samtalet handlar om aktuella ämnen som Black Lives Matter-protesterna, om det som händer i förorten, om förebilder och så mycket mer.

Galdem A Talk: Det här är till våra beslutsfattare

I detta avsnitt pratar tjejerna om förslaget på att stänga ner ungdomsgårdarna Reactor och Ungdomens Hus. De berättar om hur förslaget togs fram, flytten av Reactor, hur personalen har drabbats, alla artiklar som har skrivits och om deras känslor kring situationen. De pratar om hur mycket Reactor betyder för dem, och vad det kan betyda för andra ungdomar i framtiden. Imorgon ska beslutet fattas på nämndmötet i Rinkeby-Kista och de ber och hoppas på det bästa.

Avbytarbänken startar hos Nyhetsbyrån Järva

Avbytarbänken är en podcast för fotbollsfans, fotbollsnördar och alla som älskar fotboll. Det är ett gäng kunniga killar som regelbundet sänder fotbollssnack.  – Vi surrar fotboll hela tiden, säger Dini Mohammud. Nu finns podden även på Nyhetsbyrån Järva.