Halvvägs till hundra. Ett sprudlande nytt avsnitt från Galdem A Talk som firar femtio avsnitt. Den här gången blickar de tillbaka och minns höjdpunkterna från de gångna avsnitten. Vad har podden betytt för lyssnarna och vilket avsnitt är tjejernas egna favorit? 

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Dine Malmsten ställer ut i Galleri Husby Gård

Dine Malmsten ställer för andra gången ut sina tavlor som skildrar förorten och i synnerhet Rinkeby. Den här gången är det i Galleri Husby Gård, och i helgen hade hon vernissage. – De från trakten känner igen folk och ställena på tavlorna, men för andra som kommer utifrån Järva är det nya intryck, säger Dine Malmsten.

Pakistansk lastbilskonst rullar in i Järva Folkets Park

I Pakistan är lastbilarna inte bara ett transportmedel, utan även rullande konstgallerier. Nu kommer tre konstnärer från Pakistan till Järva och visar hur de arbetar.

Bland runstenar, baracker, brandlarm och akvareller

Mats Leander tog en promenad över Järvafältet till Eggeby gård och hittade både runstenar och konstutställning. Han skriver här en betraktelse på ett snart utdött språk – Ekensnack. Det är Stockholmsslang som det snackades för länge sedan.

E4an släpper sin första EP

Rinkeby-duon E4an släppte sin första EP Atlanta. Duon slog igenom 2020 med singeln ”Intro” och ”Hype” och har fortsatt släppa musik med artister som Yasin och 1.Cuz.