Mohammed Abbas, Mohammaud Dini och Mustafa Atiwi.

Avbytarbänkens senaste avsnitt summerar hela omgången av Champions League, Barcas kontroversiella värvning och La Ligas regelverk. De diskuterar Manchester Citys FFP-ban och konstaterar att den unga generationen spelare markerar sitt revir.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Tensta Rinkeby Grass Run trotsar vädrets makter

Loppet avgjordes i årets värsta väder. Det slog snabbt om till iskallt regn, blåst och lera. En löpare gav upp redan före start. 

Akropol bjöd på en gastkramande match mot Alvik

Bara 21 personer på läktaren. Det är en usel publiksiffra, men det blir ännu värre. Fem Akropol-ungdomar, familj till Akropols spelare och en ordförande var allt Rinkeby kunde ge som publikstöd för en match i division ett. Resten var Alviks-spelarnas supportrar. 

Spring Godisloppet varje dag klockan 11 från Tenstabadet

Barnen står redo på startlinjen och lyssnar uppmärksamt på coachen, Mårten Westberg från Rinkeby Run. – Ni kommer att springa en kilometer, det går nästan bara nedför, och vid målet får ni en godisklubba, säger han.

Avbytarbänken #091 Kungen av Milano

Ett Derby della Madonnina dominerar detta avsnitt efter en helg som denna, som sig bör. Förutom det snackar Avbytarbänken om Agüero och domarsituationen. Vad betyder van Dijks långtidsskada för Liverpool? Om Barcas och Reals förluster inför ett El Clásico som stundar. De avslutar avsnittet med att snacka upp Champions League lite lätt.