Två beväpnade gärningsmän har rånat en guldsmedsaffär i Kista. Polisen jagar rånarna som flydde på moped med sitt byte.

Strax efter klockan 11 på tisdagsförmiddagen fick polisen larm om ett överfall i Kista galleria. Det var personalen i en guldsmedsaffär som rånades av två maskerade män, beväpnade med pistolliknande föremål.

Ingen kom till fysisk skada vid rånet men gärningsmännen fick med sig gods från butiken och flydde på en moped bort mot Ärvinge. Polisen har spärrat av brottsplatsen i väntan på kriminaltekniker och inlett en förundersökning om grovt rån.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Ettan och tvåan i loppet fastade

”JÄRVAS SEXIGASTE MAN VANN” – Nej, så kan du inte skriva! sade Jonis. Om du gör det så kommer redaktören ändå inte godkänna den rubriken. – Skriv om ramadan, sade Janis. Skriv om att vi båda fastar och att vi ändå klarar att vinna på nya personliga rekord.

Vad har ASAP Rocky i fickan?

Vad har ASAP Rocky i fickan? Jo, biljetter till sin konsert i Globen ikväll. Han delade ut gratis biljetter när han besökte Fryshuset grundskola tidigare idag.

Stadsdelsnämnden i Spånga-Tensta har möte ikväll

Ikväll är det sammanträde i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd. På dagordningen finns bland annat ett förslag att bygga en cricketplan och en multifunktionsplan i Spångadalen. Den här gången äger mötet rum i förvaltningshuset på Fagerstagatan i Lunda. På grund av pandemin hålls mötet bakom stängda dörrar och allmänheten kan inte närvara.

AIF Kista överklagar beslut om föreningsbidrag

AIF Kista fick knappt en tredjedel av föreningsbidraget som de ansökte om. Klubben sökte stöd för att hålla i en fotokurs för barn, men fick avslag för den delen av ansökan som avsåg inköp av kamerautrustning. Förvaltningen föreslog att barnen istället skulle använda sig av sina mobilkameror. – Man utgår från att alla barn har en telefon, säger Said Ali, ordförande i AIF Kista, som har överklagat beslutet.