Avsnitt 57. Den här gången blir tjejerna blir lite personliga och berättar saker som de har gått igenom med människor som är toxic och de ger lite tips på hur man undviker negativitet. Under avsnittets gång hade de lite teknikstrul, men de försökte så gott de kunde för att få det att fungera i alla fall.
(Gaslighting = är en form av manipulation där information förvrängs, förvanskas eller utelämnas:)

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avbytarbänken #93 Min ordförande

Avbytarbänken har denna gång två helt nya gäster. Moe från Farsta som är ett inbitet Tottenham-fan och Fuad som hejar på rivalerna Arsenal. Dessutom är ju Mustafa ett Chelsea-fan, som ni känner till sedan tidigare. Det blir en hel del engelsk pajkastning.

Avbytarbänken #098 6,2 sekunder

Nytt händelserikt avsnitt! Avbytarbänken snackar: Marcus Thuram och topp tio spottloskarna. Rafael Leão och de topp tio snabbaste målen. Vem är viktigast för Liverpool, Mané eller Salah?

Galdem A Talk om Black Lives Matter

Detta avsnitt handlar om BLACK LIVES MATTER, om mordet på George Floyd och om den strukturella rasismen som är så inbakad i vårt samhälle. Galdem talar om protesterna som pågår just nu i USA, och runtom i världen, mot den rasism som svarta människor möter dagligen. Det handlar om den solidaritet som människor över hela världen visar. Stay safe!

Galdem A Talk – Kunskapslyftet

Veckans avsnitt av Husby-podden Galdem A Talk gästas av Kunskapslyftet. Ett dundersamtal om vikten av kunskap och support, och om spännande, aktuella grejer. Den 2 oktober händer något ni inte vill missa. Lyssna för att få veta mer!