Det blev oavgjort när Som United FF mötte Fittja IF i träningsmatchen på Fittja bollplan på fredagen.
 – Vi spelade inte vårt spel de första 30 minuterna och det kostade oss ett mål, säger Som Uniteds tränare Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

I första halvlek dominerade motståndarlaget och Fittja IF tog ledningen i den tjugoförsta minuten. I pausvilan låg Som United FF under med 0-1.

Men efter paus blev matchbilden den motsatta. Som United FF kom igen och tog över mycket av spelet. I den 69:onde minuten kvitterade lagkaptenen i Som United FF, Abdikafar Isse Ismail, till 1-1. 

 – Vårt anfallsspel fungerade mycket bra i andra halvlek, men vi lyckades inte göra fler mål fast vi dominerade matchen, säger Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

Som Uniteds tränare var ändå nöjd med matchen efteråt.
 – Ja, det var en bra match och lagen visade varandra respekt. Vi tackar vår motståndare och domarteamet.

Bilder: Mohamed Dahir
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Stort intresse när Sveriges ambassadörer kom på besök

Ahmed Abdirahman från Global Village hälsade nio svenska ambassadörer välkomna till en fullsatt Tensta konsthall. – Sverige spelar en stor roll internationellt, i Afrika, Asien och Mellanöstern. Därför är det betydelsefullt att ni är här idag.

Ny rapport om det dödliga våldet – ur tjejers perspektiv

Flickaplattformen släppte i veckan en rapport om det dödliga våldet som sker runtom i Sveriges förorter, ur tjejers perspektiv. – Varje Flickaråd som vi anordnar är viktigt, men aldrig tidigare har vi fått ta del av en så djup sorg, saknad och kärlek, säger Sara Sjölander, projektledare på Flickaplattformen.

AIF Kista: ”Vi avstår från pengarna”

Allmänna Idrottsföreningen i Kista ansökte om 50 000 i föreningsbidrag. Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd beviljade dem 7000.  – Vi fick 7000 kronor medan andra föreningar som inte syns i området fick mycket mer. Vi avstår från pengarna, säger Said Ali, ordförande i föreningen.

Fyra får döda efter giftattacker på Spånga by

Förra helgen utsattes djuren på Spånga by 4H-gård i Tensta för en giftattack som ledde till att fyra får avled. Natten till torsdagen hände det igen, men den här gången kom inget djur till skada. Nu flyttas alla djuren från gården och verksamheten stängs ned tillfälligt.