Nyhetsbyrån Järva har glädjen att välkomna fyra sommarjobbande ungdomar denna sommar – Ayoub, Sharmarke, Niso och Najma.

Första veckan sitter vi i Rinkeby Folkets Hus. Nästa vecka, från den 27 juli, hittar ni oss på Helio kontorshotell i Kista och sista veckan, till och med den 7 augusti, sitter vi i Folkets Husby.
Om ni vill besöka oss, så vet ni var vi finns.

Kerstin Gustafsson Figueroa
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Rinkeby-Kista avslutar samarbetet med Folkets Husby

I Rinkeby-Kistas verksamhetsplan för 2021 framgår att stadsdelens samarbete med Folkets Husby avslutas nästa år. Ingen utvärdering har gjorts och ingen motivering ges. Nämndens ordförande Ole-Jörgen Persson, M, kan inte svara på frågan varför. Nämnden satsar istället på Fryshuset i Husby, som får 2 miljoner.

Provtagningsbussen parkerar numera på Rinkebyplan

Redan i mitten av januari började bussarna komma till Tensta och Husby för att erbjuda gratis provtagning för alla som hade symtom på covid-19. Sedan slutet av februari stannar provtagningsbussen även i Rinkeby.

Som United fick med sig en poäng mot Järla borta

Igår kväll begav sig Som Uniteds A-lag till Nacka för match mot Järla IF FK i Division 4. Matchen slutade 3-3 efter att Som United hämtat upp först ett 0-1 underläge i första halvlek och sedan ett 1-3 underläge i andra halvlek.

DO lägger ned ärendet mot förvaltningen i Rinkeby-Kista

Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning anmäldes till Diskrimineringsombudsmannen, DO. Nu läggs ärendet ned.  – Jag har vänt mig till mitt fackförbund och hoppas att de driver frågan vidare, säger Kahin Ahmed.