Enligt flera källor kommer Spånga-Tenstas stadsdelsdirektör Fredrik Jurdell att sluta vid månadsskiftet september-oktober. Ny stadsdelsdirektör väntas Toni Mellblom bli, som tidigare var chef för socialtjänsten i Spånga-Tensta.

Flera källor med god insyn i Spånga-Tenstas förvaltning meddelar nu att Fredrik Jurdell avgår som stadsdelsdirektör. Han kommer istället att bli direktör för socialförvaltningen i Stockholms stad.

Fredrik Jurdells ersättare sägs bli Toni Mellblom, som närmast kommer från en tjänst som chef för social omsorg i Hägersten-Liljeholmen. Toni Mellblom har tidigare arbetat som avdelningschef för familjeomsorgen i Spånga-Tensta, men fick enligt uppgift sluta under tidigare stadsdelsdirektör Christina Heglert.

Kerstin Gustafsson Figueroa 
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Flyttplanerna oroar på Tensta bibliotek

Tensta bibliotek föreslås flytta till Livstyckets lokaler. Men den nya lokalen är bara hälften så stor och personalen varnar för att förslaget kommer innebära stora försämringar.

E18 stängs av från 22.00 ikväll

E18 kommer att vara avstängd  från Trafikplats Hjulsta (156) till Trafikplats Rinkeby (158) både under natten till tisdag och natten till onsdag på grund av drift- och underhållsarbeten.

Kommer vårdcentralen i Tensta att stänga?

Fahyma Alnablsi har problem med återkommande värk i ena örat.  – Jag ringer vårdcentralen, men de hänvisar mig hela tiden till Brommaplan. Tänker de stänga?

Alexander Assals bilder visar ortens fina sida

I ett samarbete med Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning visar Alexander Assal upp sin vackra motiv i Kungsträdgården. Där bland körsbärsträden finns skyltar med bilder från Rinkeby. – För mig är det extra viktigt att visa upp ortens fina sida, säger han.