Enligt flera källor kommer Spånga-Tenstas stadsdelsdirektör Fredrik Jurdell att sluta vid månadsskiftet september-oktober. Ny stadsdelsdirektör väntas Toni Mellblom bli, som tidigare var chef för socialtjänsten i Spånga-Tensta.

Flera källor med god insyn i Spånga-Tenstas förvaltning meddelar nu att Fredrik Jurdell avgår som stadsdelsdirektör. Han kommer istället att bli direktör för socialförvaltningen i Stockholms stad.

Fredrik Jurdells ersättare sägs bli Toni Mellblom, som närmast kommer från en tjänst som chef för social omsorg i Hägersten-Liljeholmen. Toni Mellblom har tidigare arbetat som avdelningschef för familjeomsorgen i Spånga-Tensta, men fick enligt uppgift sluta under tidigare stadsdelsdirektör Christina Heglert.

Kerstin Gustafsson Figueroa 
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Fridays For Future till Rinkeby

I Rinkeby Folkets Hus igår kväll planerades inför den kommande klimatdemonstrationen i Rinkeby. Fridays For Future bjuder in till Norra stadsparken fredagen den 6 december klockan 12.

Taxiförare i gemensam kamp

Engelska och svenska apptaxiförare samlades på Folkets Husby för att utbyta kunskaper.

Nu satsar Kista SC ännu mer på fotboll för tjejer!

Det är isande kallt den här söndagsförmiddagen på fotbollsplanen vid Akalla by. Ett tjugotal föräldrar har kommit dit med sina döttrar, som vill börja spela fotboll. – Hej allihopa! Vi börjar med att samla alla tjejer och så får föräldrarna stå vid sidan om.

Imorgon håller Järvas stadsdelsnämnder möten

Imorgon torsdag den 4 februari är det nämndmöten både i Spånga-Tensta och Rinkeby-Kista. Politikerna kommer bland annat ta beslut om föreningsbidrag för 2021.