Enligt flera källor kommer Spånga-Tenstas stadsdelsdirektör Fredrik Jurdell att sluta vid månadsskiftet september-oktober. Ny stadsdelsdirektör väntas Toni Mellblom bli, som tidigare var chef för socialtjänsten i Spånga-Tensta.

Flera källor med god insyn i Spånga-Tenstas förvaltning meddelar nu att Fredrik Jurdell avgår som stadsdelsdirektör. Han kommer istället att bli direktör för socialförvaltningen i Stockholms stad.

Fredrik Jurdells ersättare sägs bli Toni Mellblom, som närmast kommer från en tjänst som chef för social omsorg i Hägersten-Liljeholmen. Toni Mellblom har tidigare arbetat som avdelningschef för familjeomsorgen i Spånga-Tensta, men fick enligt uppgift sluta under tidigare stadsdelsdirektör Christina Heglert.

Kerstin Gustafsson Figueroa 
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nu invigs Husbys nya scen

Ikväll invigs Stadsteaterns och Kulturskolans nya scen i Husby och Melody Farshins Mizeria har premiär som teaterföreställning. – Vi ska skapa kultur som är relevant för de som bor här, säger Olof Hansson som är teaterns konstnärliga ledare.

Akalla kyrka är till salu

Spånga-Kista församling, som är en del av Svenska kyrkan, har beslutat att sälja Akalla kyrka. Den 10 mars fattades beslutet vid kyrkofullmäktigesammanträdet. Det handlar om att spara pengar.

Uppdrag Granskning hos Hemblas hyresgäster i Husby

Vittnesmålen är många. – Jag bor på Nordkapsgatan… – Jag bor på Bergengatan… Hyresgästerna som samlats i Folkets Husby bor alla i Hemblas fastigheter. De har kommit för att berätta om sina erfarenheter för teveproducenten från Uppdrag Granskning, som är på besök.

Trappan i Tensta centrum klar tidigast i höst

Trappan i Tensta centrum var bara borta en dag i mitten av april. Den plats där Tenstaborna äter lunch, solar, sitter och pratar är fortfarande under ombyggnad.