I onsdags utsattes ett växlingskontor i Rinkeby för ett rånförsök. De fyra gärningsmännen utgav sig för att vara poliser.

Under onsdagseftermiddagen larmades polisen till Rinkeby. Det gällde ett rånförsök mot ett växlingskontor.

Aftonbladet rapporterar om att fyra män ska ha gått in i lokalen och hävdat att de var poliser och visat upp polislegitimation. Gärningsmännen ska ha varit klädda i någon form av poliskläder, bar ett basebollträ och riktade ett pistolliknande föremål mot en anställd.

Händelseförloppet ska ha gått fort, gärningsmännen uppges ha lämnat platsen tomhänta efter två minuter. Ingen person kom till fysisk skada.

En förundersökning om försök till grovt rånförsök samt grovt vapenbrott är inledd.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Snabba cash får en säsong 2

Det är officiellt – Netflix succéserie Snabba cash får en till säsong. Men det dröjer ett tag innan premiären.

Folkfest på Husby gård när Italien vann EM-finalen

EM-finalen på Husby gård blev en riktig folkfest. Hundratals kom för att följa fotbollsmatchen mellan England och Italien. – Jag är jättenöjd, sade Robin Quaison, som var på plats när stiftelsen som bär hans namn, arrangerade visningen.

Dagkollo på Eggeby gård i sommar

ratis dagkollo på Eggeby gård, som anordnas av BK Bussenhus tillsammans med Rädda Barnen Västerort och Järva Folkets Park, är nu inne på tredje veckan. Både sommarjobbare och ansvariga ledare har haft hand om barn från åldern 7-12 år. – Det var tufft första dagen med barnen, men nu har man blivit deras favoritperson, säger Mona Egeih från Tensta, som är en av sommarjobbarna.

Trappan i Tensta centrum klar tidigast i höst

Trappan i Tensta centrum var bara borta en dag i mitten av april. Den plats där Tenstaborna äter lunch, solar, sitter och pratar är fortfarande under ombyggnad.