En man i 20-årsåldern är förd till sjukhus efter att ha blivit utsatt för ett mordförsök igår kväll i Akalla.

Det var vid halv nio på lördagskvällen som den skadade hittades på Sibeliusgången. Brottsoffret var vid medvetande men hade skador på överkroppen från någon form av stickvapen och fördes till sjukhus för vård. Gärningsmannen sägs ha lämnat platsen till fots.

Enligt polisen finns uppgifter om att platsen för brottet är en annan än den där den skadade hittades. Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Efter översvämningarna – undvik att bada

Efter skyfallen den senaste veckan avråder Stockholms stad från bad vid stadens badplatser tills provsvar om vattenkvaliteten har kommit. 

Förvaltningen i Spånga-Tensta utsatt för hot

Andra dagen på jobbet efter semestern fick de anställda i Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning mejl om att förvaltningen har utsatts för konkreta hot. Därför kallades alla till ett extra frukostmöte idag på fredagsmorgonen.

Okänd gasläcka i Järva just nu

Det luktar gas i Järva, och enligt uppgifter från Räddningstjänsten ända bort till Veddesta. – Jag har ringt runt och frågat vad som pågår, men ingen kan ge några besked, säger Gunilla Moshi, som befann sig på Degerbygränd i Rinkeby när hon ringde.

Skolinspektionen stänger Akademiska skolan i Husby

Skolinspektionen stänger Akademiska skolan i Husby och även systerskolan Nacka International School i Fisksätra. Skolinspektionen anser att skolan har bristande lämplighet i ägar- och ledning och inte heller har ekonomiska förutsättningar att bedriva skolverksamhet.  – Vi kommer att överklaga beslutet, säger Mustafa Ahmed, VD för Frihab AB.