Den sextonårige Abdilahi, som varit försvunnen sedan den 27 december, har hittats. Enligt uppgifter i media ska han vara oskadd och misstänks inte ha utsatts för brott.

Polisens agerande kring Abdilahis försvinnande har väckt kritik på sociala media. Familjen har upplevt att polisen inte gjorde tillräckligt för att hitta pojken. Först när flera kändisar och influencers delat inlägg om familjens kritik mot polisen, kontaktades familjen av polisen, skriver Aftonbladet.

Men vid 21-tiden igår kväll, bekräftade polisen att Abdilahi har hittats. ”Han är vid till synes god hälsa” skriver polisen på sin hemsida.

Bild: Missing People
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Folkfest på Husby gård när Italien vann EM-finalen

EM-finalen på Husby gård blev en riktig folkfest. Hundratals kom för att följa fotbollsmatchen mellan England och Italien. – Jag är jättenöjd, sade Robin Quaison, som var på plats när stiftelsen som bär hans namn, arrangerade visningen.

Helya Riazat på Järvaskolan är Framtidens kvinnliga ledare

För femtonde året i rad korar Sveriges chefsorganisation Ledarna Framtidens kvinnliga ledare. Årets vinnare är Helya Riazat, medgrundare av och rektor på Järvaskolan. – En god ledare måste leva som den lär, säger Helya Riazat.

Larm om skottlossning i Tensta

Stort polispådrag i Tensta på fredagskvällen efter att polisen fått larm om höga smällar som kan uppfattas vara skottlossning.

Nu kan fler delta i Tensta Rinkeby Grass Run

I morgon, söndag, får 150 personer springa Tensta Rinkeby Grass Run. Det är en stor förändring mot de senaste 18 månaderna, som har haft olika corona-begränsningar.