Creatives a Talk är en vodcast-serie på YouTube som Galdem a Talk har startat med syftet att bjuda in olika kreativa gäster. Allt från sångare, rappare, producenter, regissörer, kreatörer och mycket mer.

En vodcast är givetvis en video-podcast och Galdem inleder sitt första avsnitt av Creatives a Talk med ingen mindre än Mona Masrour! De pratar om Monas resa med sin musik, testar henne med några challenges och diskuterar hennes otroliga debutalbum Scener!

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Mizeria, del 24: Väck mig

Tänk om jag hade vetat efter Ahmeds begravning att min egen bror stod näst på tur. Jag har fortfarande inte hunnit tvätta mina svarta kläder. Jag önskar det var jag som begravdes istället för honom. Mizeria är Nyhetsbyrån Järvas sommarföljetong som publiceras med ett avsnitt varje dag.

Läslandet kommer till Rinkeby

På sportlovet smyger Läslandet igång en verksamhet i Rinkeby Folkets Hus och kommer finnas där varje fredag. Läslandet är en del av Läsfrämjarinstitutets verksamhet och riktar sig till barn mellan 3 och 11 år och deras vuxna.

Ytterligare en bok som exploaterar sorgen

Diamant Salihus skildring av den organiserade brottsligheten i Järva har fått lysande recensioner på kultursidorna i landets stora tidningar. Men Rashid Musa är inte överens med dem som hyllar boken Tills alla dör.

Järvafältets bortglömda historia

Vad var Järvafältet före betongen? Historiens eko hörs ännu genom modernismen. I den medeltida Spånga kyrka, strax utanför Tensta centrum och med utsikt mot Rinkeby, ligger flera viktiga personer i svensk historia begravda som även satt sin prägel på närområdet.