Skottlossning i Husby på söndagsmorgonen.

Tidigt på söndagsmorgonen, strax efter 06.00, fick polisen larm om att någon skjutit in i en lägenhet i Husby. 

Enligt SVT Nyheter ska ingen person ha kommit till skada vid skottlossningen, men polisen har spärrat av platsen för teknisk undersökning.

Dörrknackning i området pågår och polisen förhör dem som har gjort iakttagelser.

En förundersökning om grovt vapenbrott och grovt olaga hot har inletts. Ingen misstänkt är i nuläget gripen.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Vi står eniga med våra kristna vänner”

Muslimer visar idag sitt stöd till Spånga-Kista församling med anledning av attentatet mot Spånga kyrka. – Vi vill visa att kyrkan är Guds hus, som alltid ska värnas och respekteras, säger Mariam Osman Sherifay, medlem i Khadija Center.

Hon fortsätter slåss för upprättelse utan fackets stöd

Anna har arbetat på Hjulsta grundskola i 16 år och är medlem i Kommunal. Hon är en av de tre anställda som avskedats, anklagad för stöld. – Först var facket på min sida. Men ombudsmannen som sitter centralt verkar helt och hållet gå på arbetsgivarens linje. Kommunal kommer inte att gå vidare med mitt fall.

”Den nya journalistiken kommer underifrån”

Jörgen Widsell och Jan Mosander har besökt Nyhetsbyrån Järvas kurs i lokaljournalistik på Kista folkhögskola.  – Det är viktigt med lokal journalistik för demokratin, sade Jörgen Widsell.

Hästa gård diskuterades i Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd

På senaste mötet i stadsdelsnämnden i Rinkeby-Kista diskuterades Hästa gårds framtid. Ett medborgarförslag vill att staden ska ta fram en projektplan för utveckling av en urban ekoenhet på Järvafältet.