De två killarna i studion.
Avbytarbänken om Super League.

Avbytarbänken avhandlar denna gång bland annat om det är tjänstefel att kalla Arsenal för storklubb. Och ”Team Harry Kane” besegrade Manchester City utan Harry Kane… vilket leder till frågan, vart hamnar Harry Kane till slut? Positivt överraskade är de av Barcelona och Braithwaite. Hazards FIFA-klack. Kan den oönskade Giroud bli önskad i Milan?

Avbytarbänken har med sig bandspelaren igen och lyssnar på hur de trodde att den gångna säsongen i Italien skulle sluta, dessutom resonerar de om hur de tror att denna säsong slutar?

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Barfotalöparen vann Tensta Rinkeby Grass Run i februari

Inför årets andra lopp i Tensta Rinkeby Grass Run sade Mårten Westberg (undertecknad) att han kunde kombinera deltagande med tidtagning: – För den här gången kommer ingen av er vara före mig i mål!

Som United fick med sig en poäng mot Järla borta

Igår kväll begav sig Som Uniteds A-lag till Nacka för match mot Järla IF FK i Division 4. Matchen slutade 3-3 efter att Som United hämtat upp först ett 0-1 underläge i första halvlek och sedan ett 1-3 underläge i andra halvlek.

Som United vann derbyt i byn

Det var derby i byn igår kväll och det blev en fartfylld match när Som United mötte Rinkeby United på Knutby BP.

Avbytarbänken #096 Cadillac

Publiken tillbaka i England. Tottenham-Arsenal. Harry och Heung Mins otroliga siffror. Arteta out? VAR bollen verkligen ute, Moyes? Vilka är nykomlingarna som har vunnit mot Real Madrid och FC Barcelona, nu senast? Avbytarbänken tar upp Cádiz och djupdyker i laget från Andalusien.  Avsnittet avslutas med lite Serie A och blickar fram mot de ödesdigra matcherna i Champions League i de sista gruppspelsmatcherna.