Avbytarbänken har samlats igen. Denna gång handlar det om att bortamålsregeln i Champions League är skrotad. Cristiano Ronaldo till Manchester…City? Om Mbappe lämnar och om Mourinhos semi-kontroversiella kommentar.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Jag känner mig redo för allsvenskan”

Efter 60 minuter kom Taha Ali in på Behrn Arena i sin första tävlingsmatch för fotbollsklubben Örebro SK. – Ja, det var kul. Jag känner mig redo för den allsvenska premiären.

Som United vann hemmapremiären

Som United vann den viktiga seriepremiären mot Bele Barkarby FF på Knutby BP på fredagskvällen. Yonis Egag gjorde matchens enda mål i slutet av första halvlek. – Det blev en tuff match och vi tog tre viktiga poäng, säger Som Uniteds tränare Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

Kom i (stav)gång i höst

Pandemin har slagit hårt mot Järva, och väldigt många har suttit hemma. Men nu startar Fahyma Alnablsi och Ayan Mahamed stavgång med start på Tensta konsthall varje lördag kl 11-13.

En övertygande seger för Som United

Det blev en övertygande och klar seger för Som United i andra omgången av Stockholm Cup. Mycket rättvist besegrade de Edessa Syrianska (Div4) hemma på Knutby BP.