Jo, det går fortfarande att åka skidor på Spånga IP. Även efter två dagars plusgrader och regn.
 – Det kommer att finnas snö, men inte de underbara mängder vi har haft, säger Mårten Westberg från Rinkeby Run.

Det sägs att Spånga IP är det snösäkraste spåret söder om Dalälven, men det beror inte på att snöar mer mellan Spånga och Tensta än på andra platser i södra Sverige.
 – Det är ett resultat av engagerad personal som samlar ihop snö från olika ytor och skapar ihop ett skidspår, säger Mårten Westberg,

Fem nya skidlärare finns också på plats, de syns på bilden ovan. Från vänster: Johanna Granhällen, Mansib Rahman, Jonis Serry, Jonathan Cederlund, med Nubaid Rahman, 11 år och Farhan Ahmed.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Förvaltningen i Rinkeby-Kista organiseras om

En stor omorganisation är på gång i Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning. Avdelningen Förebyggande socialtjänst och fritid kommer att försvinna från årsskiftet. Det formella beslutet fattas på nämndmötet i november.

Polisens arbete en ”charad för gallerierna”

Extra polisresurser till så kallat särskilt utsatta områden redovisas inte, polisen arbetar mot sina egna riktlinjer och själva klassificeringen av områden riskerar att skapa stigmatisering. Riksrevisionens granskning visar på en rad problem hos polisen.

IFK Lidingö FK svarar på kritiken

Igår skrev Said Ali, tränare för AIF Kista Futsal P07, ett öppet brev till IFK Lidingö. Han var orolig för den ökande rasismen inom ungdomsfotbollen. Hans lag hade utsatts för rasistiska påhopp under en fotbollsturnering i helgen. Nu svarar klubbchefen på kritiken.

Pedofilen dömdes till tio års fängelse

Idag föll domen mot den 67-årige man från Rinkeby som greps förra året för att ha utsatt barn för sexuella övergrepp. Mannen döms till tio års fängelse.