Jo, det går fortfarande att åka skidor på Spånga IP. Även efter två dagars plusgrader och regn.
 – Det kommer att finnas snö, men inte de underbara mängder vi har haft, säger Mårten Westberg från Rinkeby Run.

Det sägs att Spånga IP är det snösäkraste spåret söder om Dalälven, men det beror inte på att snöar mer mellan Spånga och Tensta än på andra platser i södra Sverige.
 – Det är ett resultat av engagerad personal som samlar ihop snö från olika ytor och skapar ihop ett skidspår, säger Mårten Westberg,

Fem nya skidlärare finns också på plats, de syns på bilden ovan. Från vänster: Johanna Granhällen, Mansib Rahman, Jonis Serry, Jonathan Cederlund, med Nubaid Rahman, 11 år och Farhan Ahmed.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Äntligen drog fotbollsmatcherna igång igen

Det var en efterlängtad dag för många. Efter över 120 dagar utan tävlingsmatcher var det dags igen. Första utmaningen för Rinkeby United var borta mot Solna FC (Div4)  i den första gruppspelsmatchen i Stockholm Cup.

Cherrie ska få fler att upptäcka D-vitaminbrist

RnB-stjärnan Cherrie samarbetar med privat vårdgivare för att få Järvabor att kontrollera sitt D-vitaminvärde. Syftet är att fler ska upptäcka en eventuell D-vitaminbrist och kunna behandla den.

Morgonens lägenhetsbrand i Kista är släckt

Vid 07. 45 på lördagsmorgonen kom larmet om en brand i en lägenhet i Kista. Strax efter åtta var branden släckt av räddningstjänsten. 

Ny rapport om det dödliga våldet – ur tjejers perspektiv

Flickaplattformen släppte i veckan en rapport om det dödliga våldet som sker runtom i Sveriges förorter, ur tjejers perspektiv. – Varje Flickaråd som vi anordnar är viktigt, men aldrig tidigare har vi fått ta del av en så djup sorg, saknad och kärlek, säger Sara Sjölander, projektledare på Flickaplattformen.