Muslimer visar idag sitt stöd till Spånga-Kista församling med anledning av attentatet mot Spånga kyrka.
– Vi vill visa att kyrkan är Guds hus, som alltid ska värnas och respekteras, säger Mariam Osman Sherifay, medlem i Khadija Center.

Det är Khadija Center som har tagit initiativ till en manifestationen och de uppmanar alla muslimer och muslimska församlingar att visa sitt stöd. Aktionen sker utomhus, idag klockan 15.00, utanför Spånga kyrka

– Vi står eniga med våra kristna vänner, säger Mustafa Ahmed, ansvarig för Khadija Center.

Manifestationen anordnas i samarbete med organisationen Muslim Aid.

Kerstin Gustafsson Figueroa
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Vårens sista Town Hall Meeting med borgarråden i Stockholm

Vårens sista Town Hall Meeting var det mest välbesökta digitala mötet hittills, som Stiftelsen Global Village anordnat. Melody Farshing fördelade ordet mellan de drygt 60 deltagarna och de sex borgarråden som styr i Stockholms stad.

Många kom till Rinkeby-Kista stadsdelsnämnds möte

Många kom för att närvara vid Stadsdelsnämnds mötet den 29 september i Rinkebyskolans aula. Frågorna från allmänheten handlade om allt från utförsäljningar och nedskräpning till den omdebatterade begravningsplatsen.

Skolpersonal anmäler Stockholms stad

Efter konflikten i Hjulsta grundskola där tre anställda avskedats efter påstådd matstöld, polisanmäler de anklagade Stockholms stad för kränkande fotografering och olaglig kamerabevakning. Stockholm stad har i sin tur polisanmält de misstänkta matstölderna. 

Oavgjort i hemmapremiären för Qaran

Qaran spelade under onsdagskvällen årets första hemmamatch på Knutby BP.  Tureberg var dagens motståndare, på förhand en tuff uppgift för båda lagen som satsar på uppflyttning till Division 5 nästa säsong.