Galdem A Talk är tillbaka med höstens första avsnitt och det märks att de har saknat studion. Avsnittet handlar bland annat om TV4-programmet Parlamentet där Clas Malmberg skämtade om skjutningarna i vårt område och hur det bidrar till avhumanisering och normalisering av vårt lidande.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avbytarbänken #100 Free agent

Den här gången använder de backspegeln, blickar bakåt på hur deras resa började och hur långt de har kommit. Det är ett avsnitt utan manus, precis som det brukar vara. De landar till slut i snack om potentiella flytt för de hetaste free agents där ute. Och de drömmer om van Dijk-Ramos och vilka sjuka mittbackspar som funnits under de senaste decennierna. Tune in.

Avbytarbänken #93 Min ordförande

Avbytarbänken har denna gång två helt nya gäster. Moe från Farsta som är ett inbitet Tottenham-fan och Fuad som hejar på rivalerna Arsenal. Dessutom är ju Mustafa ett Chelsea-fan, som ni känner till sedan tidigare. Det blir en hel del engelsk pajkastning.

Mutumba besöker Avbytarbänken. Del 1.

I den första delen av två snackar vi 2LAX9 och om den legendariska intervjun. Även om intervjun när han beskrev sig själv som ”en av de tio sämsta i allsvenskan”. Varför sade han så? De diskuterar sprickan Mellan Mutumba och Henok Goitom och Mutumba berättar om sina bästa vänner. Ett bra snack blev det.

Avbytarbänken #115 – Önskad och oönskad

Avbytarbänken avhandlar denna gång bland annat om det är tjänstefel att kalla Arsenal för storklubb. Och ”Team Harry Kane” besegrade Manchester City utan Harry Kane… vilket leder till frågan, vart hamnar Harry Kane till slut? Positivt överraskade är de av Barcelona och Braithwaite. Hazards FIFA-klack. Kan den oönskade Giroud bli önskad i Milan?