Nämndmöte i Spånga-Tensta
Spånga-Tensta sdn sammanträde

Ikväll klockan 18.00 samlas stadsdelsnämnden i Spånga-Tensta till möte. Sammanträdet sker bakom lyckta dörrar, antagligen för sista gången i år, men direktsänds digitalt.

Här kan du läsa dagordningen för kvällens sammanträde.

Här hittar du länken till websändningen.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Misstänkt farligt föremål – bombskyddet har kallats in

Ett misstänkt farligt föremål har hittats i ett flerfamiljehus i Tensta. Enligt uppgifter handlar det om en stor mängd ammunition, sprängmedel och vapen som hittats i ett förråd i en fastighet.

Provtagnings-bussarna tillbaka i Järva

Nu är det återigen möjligt att testa sig för covid-19 i regionens provtagningsbussar som finns på plats i Tensta, Rinkeby och Husby under fyra månader framöver.

K27 gästas av Jireel och Ricky Rich i ”Dybala remix”

För två månader sedan släppte K27 sin låt Dybala och till remixen gästar ingen mindre än Jireel och Ricky Rich. Tillsammans har de tagit låten till en annan nivå med sina melodiska sångröster och fängslande texter.

Stadsdelsnämnden i Rinkeby-Kista har möte imorgon

Imorgon är det ett sammanträde i Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd. På dagordningen finns bland annat ett förslag om en hundrastgård i Rinkeby och en motion om att införa frukost i skolan. Mötet äger rum på Förvaltningshuset i Kista och på grund av den rådande pandemin hålls mötet bakom stängda dörrar.