Just nu pågår en stor polisinsats i Tensta efter larm om skottlossning. En person har skadats. 

Idag klockan 17.16 tog polisen emot larm om skottlossning i Tensta. Flera patruller finns på plats och en skadad person har förts till sjukhus med ambulans.

– Det är minst en skadad person. Enligt de första preliminära uppgifterna ska det inte röra sig om livshotande skador, säger Ola Österling, presstalesperson på polisen i region Stockholm.

En beväpnad person har gripits och polisen har inlett en förundersökning om mordförsök.

Texten uppdateras.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nattalie vill att vi börjar prata om det osynliga våldet

Nattalie Ström Bunpuckdee från Hjulsta är programledare i UR:s satsning på att uppmärksamma våld i nära relationer mellan unga. – Det är ett jättebra initiativ och jag är stolt över att ha varit en del av det.

Grilla mot marknadshyra vid Husby gård idag 13-16

Protester över hela landet har pågått den här veckan, som svar på att regeringen presenterar utredningen för fri hyressättning i nyproduktion. Idag anordnas ett möte vid Husby gård för att grilla mot marknadshyror.

Muslimer höll manifestation för Spånga kyrka

Khadija Center och Muslim Aid höll under fredagseftermiddagen en manifestation för Spånga kyrka, som under veckan utsattes för ett brandattentat. 

Melody Farshin debuterar med sin första soloshow

Husbydottern Melody Farshin är aktuell med sin allra första soloshow i höst. 3 streck är namnet på standup-föreställningen om identitetskrisen som uppstår i mötet mellan moderland, fosterland och miljonprogram.