Just nu pågår en stor polisinsats i Tensta efter larm om skottlossning. En person har skadats. 

Idag klockan 17.16 tog polisen emot larm om skottlossning i Tensta. Flera patruller finns på plats och en skadad person har förts till sjukhus med ambulans.

– Det är minst en skadad person. Enligt de första preliminära uppgifterna ska det inte röra sig om livshotande skador, säger Ola Österling, presstalesperson på polisen i region Stockholm.

En beväpnad person har gripits och polisen har inlett en förundersökning om mordförsök.

Texten uppdateras.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nu kan Dines målningar ses igen

Dine Malmsten ställer ut sin konst igen. Hennes omtyckta målningar med Rinkeby-motiv finns nu att beskåda på medborgarkontoret på Rinkebystråket. – Jag tycker det är roligt att jag fick erbjudandet att hänga mina tavlor där. Jag hoppas att många kommer att se dem, säger Dine Malmsten.

Gratis simskola i Järva i sommar

Ett gäng ledare i Unga Örnar i Akalla och Husby tillsammans med andra planerar för en kommande gratis simskola i sommar. Anders Österberg som också är socialdemokratisk riksdagsledamot, är en av dem som ligger bakom initiativet.

Här är de – Järvas nya reportrar!

Sjutton anmälde sig till Nyhetsbyrån Järvas kurs i praktisk journalistik, som anordnas…

Polisen rapporterar om sitt arbete mot gängvåldet

Finansborgarrådet Anna König Jerlmyr och regionspolischef Mats Löfving hade igår en pressträff för att informera om det intensifierade arbetet mot det dödliga gängvåldet. Här kommer ett utdrag ur polisens pressmeddelande.