När Rinkeby United mötte Mariebergs SK på torsdagskvällen i Division 4 mellersta, blev resultatet oavgjort, 1–1 (0-1).

Efter en intensiv start på matchen tog bortalaget ledningen efter 26 minuters spel. Rickard Abrahamsson. Resultatet stod sig under första halvlek.

Rinkeby United hade flera chanser i den andra halvleken och låg på för en kvittering, och i den 80 minuten kom kvitteringen rättvist av Biyan Bozan.

Rinkeby var närmare segern då man träffade ribban i slutminuten. Matchen slutade 1-1. Med fem omgångar kvar så leder Rinkeby serien på målskillnad före IFK Lidingö BK.

Rinkeby United tar sig an Långholmen FC i nästa match hemma, fredagen den 11 september kl. 20.00

Text och bilder: Said Ali