När Rinkeby United mötte Mariebergs SK på torsdagskvällen i Division 4 mellersta, blev resultatet oavgjort, 1–1 (0-1).  

Efter en intensiv start på matchen tog bortalaget ledningen efter 26 minuters spel. Rickard Abrahamsson. Resultatet stod sig under första halvlek. 

Rinkeby United hade flera chanser i den andra halvleken och låg på för en kvittering, och i den 80 minuten kom kvitteringen rättvist av Biyan Bozan.  

Rinkeby var närmare segern då man träffade ribban i slutminuten. Matchen slutade 1-1. Med fem omgångar kvar så leder Rinkeby serien på målskillnad före IFK Lidingö BK.   

Rinkeby United tar sig an Långholmen FC i nästa match hemma, fredagen den 11 september kl. 20.00 

Text och bilder: Said Ali
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nytt textpris för barn och unga som skriver om pandemin

Unga skriver för unga är ett nytt textpris som ska få barn och unga att sätta ord på sina känslor kring den pågående coronapandemin. – Jag ser så himla mycket fram emot att läsa alla de olika bidragen. Text är ett sätt att bearbeta saker och det här är en möjlighet att få göra det, säger Amar Jašarević som sitter i juryn.

Nytt stopp för besök på äldreboenden

Från och med idag den 12 november tillåts inga besök på äldreboendena i Stockholms stad. Besöksförbudet gäller månaden ut.

Misstänkt mord i Tensta

En kvinna har hittats död i en lägenhet i Tensta. En man är gripen misstänkt för mord.

Said Ali dömdes i tingsrätten

Idag föll domen. Said Ali dömdes till 1500 i böter för bilbältesförseelse av en enig tingsrätt. – Det var väntat, säger han.