När Rinkeby United mötte Mariebergs SK på torsdagskvällen i Division 4 mellersta, blev resultatet oavgjort, 1–1 (0-1).  

Efter en intensiv start på matchen tog bortalaget ledningen efter 26 minuters spel. Rickard Abrahamsson. Resultatet stod sig under första halvlek. 

Rinkeby United hade flera chanser i den andra halvleken och låg på för en kvittering, och i den 80 minuten kom kvitteringen rättvist av Biyan Bozan.  

Rinkeby var närmare segern då man träffade ribban i slutminuten. Matchen slutade 1-1. Med fem omgångar kvar så leder Rinkeby serien på målskillnad före IFK Lidingö BK.   

Rinkeby United tar sig an Långholmen FC i nästa match hemma, fredagen den 11 september kl. 20.00 

Text och bilder: Said Ali
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nu kommer plaskdammen i Nydalsparken bli som ny

Det dröjde  tre år, och tre somrar, innan plaskdammen i Nydalsparken i Tensta började renoveras. Men nu är arbetet äntligen igång!

”Järvafältet blir en stor byggarbetsplats”

Nu närmar sig dagen när bygget av begravningsplatsen på Järvafältet ska påbörjas. Frågan kom upp på nämndmötet i Rinkeby-Kista på torsdagskvällen.  – Det kommer att bli en byggarbetsplats på stora delar av Järvafältet och 3000 träd kommer att fällas.

De åkte 12.26 från Akalla

De kom med tunnelbanan från Akalla och längs stationerna Husby och Kista blev de fler och fler. Järvabor samlades för att gå med i demonstrationen mot Turkiets anfall mot Rojava i norra Syrien.

NBV öppnar kvarterskontor på Osbyringen

Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet, NBV, har öppnat en lokal i Rinkeby.- Nu finns en ny lokal för föreningarna i Rinkeby, säger Farida al-Abani, som numera jobbar heltid på Osbyringen 22.