Som United mötte serieledarna i Division 4 norra, Bollstanäs SK, på Knutby BP igår kväll.
– Det var en av våra bättre matcher, men bollen ville inte in, säger Mohamed Sheikhdon, lagledare i Som United.

Inledningsvis ligger Som United på bra och tillåter inte Bollstanäs SK att etablera ett bollinnehav. Båda lagen skapar flera målchanser, men det är Bollstanäs som i matchens slutskede lyckas göra mål på en kontring.

– Vi skapar flera målchanser än motståndarna, men lyckas inte göra mål. I princip fungerade allt bra, utom målskyttet, säger Mohamed Sheikhdon.

Som Uniteds nästa match är mot Enebybergs IF på bortaplan, lördag den 12 september kl. 13.00.

Bilder: Mohamed Dahir
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nu blir Sibeliusgången kameraövervakad

Polisen fortsätter att utöka övervakningen i Järva med fyra nya kameror i Akalla. Polisen uppger att det inte beror på någon ökad risk för brott på platsen, utan det handlar om att utvidga det övervakade området.

Folkets Husby satsar på film med plattformen .mov

Folkets Husby drar igång plattformen .mov i höst. Filmsatsningen kommer att erbjuda utbildningar inom film, gratis utrustning, ett brett kontaktnät inom filmbranschen och chansen till att lämna in ett bidrag till den kommande årliga filmfestivalen ”.mov filmfestival”.

Tre kvalade in till SM i Tensta Rinkeby Grass Run

Det blev blött och halt, men snabbt ändå under den tionde upplagan av Tensta Rinkeby Grass Run.

BLM Sweden tilldelas Elfte juli-priset

Black Lives Matter Sweden tilldelades årets Elfte juli-priset som delas ut av Kista Folkhögskola. BLM vice ordförande Araia Sebhatu tog emot priset för organisationens arbete mot rasism.