Som United mötte serieledarna i Division 4 norra, Bollstanäs SK, på Knutby BP igår kväll.
– Det var en av våra bättre matcher, men bollen ville inte in, säger Mohamed Sheikhdon, lagledare i Som United.

Inledningsvis ligger Som United på bra och tillåter inte Bollstanäs SK att etablera ett bollinnehav. Båda lagen skapar flera målchanser, men det är Bollstanäs som i matchens slutskede lyckas göra mål på en kontring.

– Vi skapar flera målchanser än motståndarna, men lyckas inte göra mål. I princip fungerade allt bra, utom målskyttet, säger Mohamed Sheikhdon.

Som Uniteds nästa match är mot Enebybergs IF på bortaplan, lördag den 12 september kl. 13.00.

Bilder: Mohamed Dahir
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Igår avgjordes finalen i Tensta Rinkeby Grass Run

Under söndagen avgjordes det sista loppet i Tensta Rinkeby Grass Run, TRGR. Finalen resulterade i två vinnare som bägge fick stryk, men försprånget räckte för att ta hem vinstpotten på 10 000 kronor.

Demonstration mot marknadshyror och utförsäljningar

Hundratals protesterade utanför Stockholms stadshus när kommunfullmäktige hade möte på måndagskvällen. – Vi kräver en bostadspolitik som gynnar alla, oavsett ens ekonomiska situation, sade Ilyas Hassan från Förorten mot våld, en av talarna.

Allmänhetens frågestund tillbaka i Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd

Gårdagens möte i Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd inleddes med en frågestund för allmänheten. Det var första gången sedan nämndmötena blev digitala på grund av pandemin som boende i stadsdelen fick ställa sina frågor till politikerna via videolänk. – Rent tekniskt fungerade det bra, konstaterade nämndens ordförande Ole-Jörgen Persson (M), nästan lite häpet.

”Våra barn blir skjutna? Bryr ni er?”

Fuck våldet anordnade en demonstration i centrala Stockholm idag mot det dödliga…