Vad har Carolina Klüft, Mikaela Laurén och Martin Lidberg gemensamt?
Jo, de har alla varit bäst i världen i sina resepktive sporter. Dessutom kommer de att delta på hälsomässan i Rinkeby centrum.

Imorgon, torsdag, inleds en tre dagars hälsomässa i Rinkeby centrum. Där finns möjlighet att träffa en lång rad representanter som arbetar med hälsa och välmående. Där finns allt från vårdcentraler och tandläkare, BRIS och brottsofferjouren, till IOGT-NTO och Södersjukhusets AMEL-mottagning.

Vet du vilka rättigheter du har inom vården? Där finns advokater som kan ge dig information.

Vill du sluta röka? Då finns Sluta Röka Linjen på plats.

På lördagen kommer tre världsmästare på besök. Carolina Klüft, f.d. friidrottare, Mikaela Laurén, boxare, och Martin LIdberg, f.d. brottare, är alla med i Rinkeby under lördagen.

Varje dag finns aktiviteter för barn. På lördag den 4 maj är det dessutom barnteater, tipspromenad och Mini-loppet för alla barn som har spring i benen.

Läs hela programmet här.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Healthy Women hade sin första tjejkväll i Akalla by

Healthy Women erbjuder träningar utomhus på Ärvinge utegym i Kista hela sommaren och senast hade de dessutom ett efterfrågat danspass.   – Våra tjejkvällar utöver träningspassen är för att alla oavsett val av träningsform ska få träffas och umgås och samtidigt testa på något nytt, säger Susan Dahlbeck.

Många utan biljett när SL kontrollerar

Trots att SL gjorde mer än fem gånger fler biljettkontroller i augusti 2019 än i augusti 2020 är det fler som åker fast i år. Buss 179 är en av de linjer som ofta kontrolleras, och många järvabor saknar biljett.

Regeringen meddelar: Flera restriktioner förlängs

Regeringen meddelade igår att med anledning av spridningen av covid-19 förlängs flera av de restriktioner som infördes den 24 december 2020 och som skulle gälla till och med den 24 januari 2021.

Nej, Olga Tokarczuk kommer inte till Rinkeby

Eleverna får genomföra sin traditionella Nobelfest i Rinkeby utan någon pristagare i litteratur. Peter Handke blev inte inbjuden och Olga Tokarczuk har tackat nej.