Vad har Carolina Klüft, Mikaela Laurén och Martin Lidberg gemensamt?
Jo, de har alla varit bäst i världen i sina resepktive sporter. Dessutom kommer de att delta på hälsomässan i Rinkeby centrum.

Imorgon, torsdag, inleds en tre dagars hälsomässa i Rinkeby centrum. Där finns möjlighet att träffa en lång rad representanter som arbetar med hälsa och välmående. Där finns allt från vårdcentraler och tandläkare, BRIS och brottsofferjouren, till IOGT-NTO och Södersjukhusets AMEL-mottagning.

Vet du vilka rättigheter du har inom vården? Där finns advokater som kan ge dig information.

Vill du sluta röka? Då finns Sluta Röka Linjen på plats.

På lördagen kommer tre världsmästare på besök. Carolina Klüft, f.d. friidrottare, Mikaela Laurén, boxare, och Martin LIdberg, f.d. brottare, är alla med i Rinkeby under lördagen.

Varje dag finns aktiviteter för barn. På lördag den 4 maj är det dessutom barnteater, tipspromenad och Mini-loppet för alla barn som har spring i benen.

Läs hela programmet här.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Hon mobiliserar mot väktarvåld

Aysha Jones från Tensta utsattes för väktarvåld, nu startar hon ett initiativ för att hjälpa andra. Under hashtaggen #interäddfördinbricka ska ordningsmakten granskas och andra som blivit offer för övergrepp av ordningsvakter eller polis kan få råd och stöd.

Stadsmissionen öppnar Unga Station Järva i Husby

Ett kvarter bakom Folkets Husby öppnar Stadsmissionen i början av maj Unga Station Järva. Det är en mötesplats för barn, ungdomar och familjer.

Tensta Rinkeby Grass Run blir triathlon i juli

Nu provar Rinkeby Run triathlon. – Det blir toppen, säger Johanna Granhällen, som leder tjejernas tävling med 28 poäng med sex lopp kvar till mål.  – Superkul, säger Jonathan Cederlund, som ligger sexa, 140 poäng från ledande Jonis Serry.

Järvabadet i final i tävlingen Årets Stockholmsbyggnad 2021

Varje år vill Stockholms stad uppmärksamma arkitektur som ”sticker ut” i den ständigt växande staden. Olika byggnader anmäls och en jury väljer därefter ut 10 kandidater som du som stockholmare kan vara med och rösta på. Det är inte bara hus som anmäls. Förra året vann Folke Bernadottes bro på Djurgården priset. I år har Järva sin egen byggnad bland finalisterna!