Vad har Carolina Klüft, Mikaela Laurén och Martin Lidberg gemensamt?
Jo, de har alla varit bäst i världen i sina resepktive sporter. Dessutom kommer de att delta på hälsomässan i Rinkeby centrum.

Imorgon, torsdag, inleds en tre dagars hälsomässa i Rinkeby centrum. Där finns möjlighet att träffa en lång rad representanter som arbetar med hälsa och välmående. Där finns allt från vårdcentraler och tandläkare, BRIS och brottsofferjouren, till IOGT-NTO och Södersjukhusets AMEL-mottagning.

Vet du vilka rättigheter du har inom vården? Där finns advokater som kan ge dig information.

Vill du sluta röka? Då finns Sluta Röka Linjen på plats.

På lördagen kommer tre världsmästare på besök. Carolina Klüft, f.d. friidrottare, Mikaela Laurén, boxare, och Martin LIdberg, f.d. brottare, är alla med i Rinkeby under lördagen.

Varje dag finns aktiviteter för barn. På lördag den 4 maj är det dessutom barnteater, tipspromenad och Mini-loppet för alla barn som har spring i benen.

Läs hela programmet här.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Fokus på förändring när Isabella Lövin talade på Järvaveckan

Isabella Lövin talade om kvinnoförtryck, förändring, klimaträttvisa och småföretagande under sitt tal på Järvaveckan under onsdagskvällen.

Järvaveckan har dragit igång

Redan första dagen märktes skillnad. Inte bara vädret var bättre, utan hela…

Kvinnonätverket Womenisa delar ut pris

Det nylanserade kvinnonätverket Womenisa har delat ut utmärkelsen månadens Womeneur. Amal Said, verksamhetsansvarig för Womenisa, berättar om utmärkelsen och hur nätverket arbetar med kvinnlig utveckling och entreprenörskap.

Kom i (stav)gång i höst

Pandemin har slagit hårt mot Järva, och väldigt många har suttit hemma. Men nu startar Fahyma Alnablsi och Ayan Mahamed stavgång med start på Tensta konsthall varje lördag kl 11-13.