Vid 18.30 på söndagskvällen larmades polisen om att en skottskadad man påträffats på en bänk i Rinkeby centrum. Mannen hade skjutits i benet och fördes senare till sjukhus i ambulans.

Polisen tror inte att mannen hade skjutits på platsen där han hittades, utan i närheten av en skola i området.

Delar av centrum har spärrats av och även den förmodade brottsplatsen. Flera polispatruller är i området och polisen har inlett en förundersökning angående försök till mord.

Det finns inga uppgifter om att något gripande.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nu kommer Jali Madi Susso med sin fjärde bok

Krigarhjärta – sista ronden heter Jali Madi Sussos senaste bok. Det är en lättläst bok om ett svårt ämne.  – Jag ville skriva om våld och grupptryck och vikten av att ha manliga förebilder.

”Man är inte så tuff som man tror”

Ikväll börjar TV4:s satsning Elitstyrkans hemligheter Sverige. En av deltagarna är fitnesscoachen Fredrik Johansson.  – ”Titta pappa, du är med på teve” säger min fyraåring hela tiden.

Tensta har ett skolbibliotek i världsklass

Enbacksskolan i Tensta prisas igen. Den här gången är det skolans bibliotek som fått utmärkelsen ”skolbibliotek i världsklass” av fackförbundet DIK. 

”Varje vinter är det samma sak”

Hela Kista torg var som en iskana. I Akalla höll folk på att slå på ändan. – Det var inte sandat någonstans, varken på Kista torg eller på Jan Stenbecks torg, säger Avram Lazaridis, ordförande i Funktionshinderrådet i Spånga-Tensta och vice ordförande i rådet iRinkeby-Kista.