Bostadsvrålet är en nationell plattform där bostadspolitiken diskuteras. Under lördagen pågick föredrag och debatter i Folkets Husby och idag, söndag, fortsätter arrangemanget i Hökarängen.

Bostadsvrålet anordnas i år för 6:e gången sedan starten 2014. Tidigare år har Bostadsvrålet arrangerats i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Umeå – och nu åter i Stockholm.

Bakom arrangemanget i Husby står Norra Järva Stadsdelsråd, Hyresgästföreningen i Järva, Jagvillhabostad.nuKvinnors ByggforumArkitekturrevisionen och Alla ska kunna bo kvar

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nu finns jobb att söka till jullovet

Ungdomar i Spånga-Tensta och Rinkeby-Kista har nu möjlighet att söka feriejobb genom Stockholms stad. Arbetstiden är några dagar under jullovet.

Ulf Kristersson: ”Järva är en symbol för integrationsproblemen”

Sist ut av alla partiledare att hålla tal var Ulf Kristersson. M-ledaren avslutade Järvaveckan med fokus på integrationen.

Hembla svarar på kritiken från hyresgästerna i Tensta

Hemblas områdeschef i Tensta, Maria Höglund, besvarar kritiken från hyresgästerna på Lättingebacken i Tensta, som Nyhetsbyrån Järva publicerade i måndags. Maria Höglund svarade i ett mejl.

Priser till de första vinnarna som orienterat med HittaUT

I söndags var vinnarna i Rinkeby Runs lotteri på plats i Romeos Café för att hämta upp sina vinster  – träningskläder från Adidas.