Cykelvägen mellan spånga och barkarby

På måndag den 16 augusti blir det åter möjligt att ta cykeln från södra Järva till Barkarby, Veddesta och Jakobsberg.

Gång- och cykelvägen mellan Spånga och Barkarby som varit avstängd nu i sommar öppnar igen. Men cykellyckan blir kortvarig. Redan i höst kommer Trafikverket att stänga av vägen igen och hänvisa cyklister och fotgängare till omvägar. Sträckan har varit mer avstängd än öppen de senaste åren. Orsaken är Trafikverkets arbete med att bygga motorvägen Förbifart Stockholm.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

I Husby hittar ni redaktionen denna vecka!

Denna vecka sitter redaktionen, som består av fyra sommarjobbande reportrar och undertecknad, på Folkets Husby. Kom gärna och hälsa på. Det kan hända att reportrarna är ute på uppdrag, men någon av oss är på plats.

Larm om skottlossning i Tensta

Stort polispådrag i Tensta på fredagskvällen efter att polisen fått larm om höga smällar som kan uppfattas vara skottlossning.

Badpromenad till simskolan på Järvabadet

Från klockan nio till klockan 15, från måndag till fredag, går Idrottsmammor med barn till simskolan på Järvabadet. De går från Nydalsängen i Tensta och från Nasibshop utanför Rinkeby Folkets Hus.  – Det är en bra idé att gå gemensamt, för då blir det lättare för föräldrarna, säger Faxdi Warsame, här på bilden med sin syster Fatima.

Ung man skjuten till döds i Hjulsta

Strax före 03, natten till onsdag, hittades en skottskadad man i ett trapphus i Hjulsta. Ambulanspersonal påbörjar hjärt-lungräddning, men mannen avlider på platsen.