Kalendern är till för att Järvaborna ska veta vad som är på gång i området.
Alla föreningar är välkomna att anmäla möten, fester, demonstrationer, alla evenemang gratis till vårt Kalendarium. 
Skriv kortfattat, skicka inte informationsblad, men gärna en länk (om ni har) till evenemanget.
 
Sirpa Alho är ansvarig för marknad och annonser på Nyhetsbyrån Järva. Hon hjälper föreningarna att skriva annonsen, men följande information måste finnas med i mejlet:
1) namn på förening/organisation
2) namnet på evenemanget
3) typ av evenemang
4) gratis eller inträde
5) datum, klockslag och plats.
Skriv och skicka till annonser@nyhetsbyranjarva.se
 
Våra läsare blir fler och fler och vi växer snabbt. Det finns en anledning för företag, myndigheter och organisationer att synas på Nyhetsbyrån Järva. Därför kommer vi inom kort att börja ta emot annonser. Vi kommer aldrig att bli rika, men vi måste kunna finansiera delar av verksamheten för att bli ännu bättre.
 
För mer information om annonsering kontakta
 
Kerstin Gustafsson Figueroa
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

AIF Kista anordnar nattfotboll – med start i kväll

AIF Kista börjar med organiserad spontanfotboll på kvällar i syfte att förebygga att unga hamnar i kriminalitet. Med anledning av den hotfulla stämningen som råder inför helgen, har idrottsföreningen beslutat att dra igång med nattfotbollen tidigare än tänkt. 

Anlagda bränder i Husby oroar

Under de senaste dygnen har flera bränder anlagts i Husby.  – Jag hoppas de skyldiga filmas av övervakningskamerorna, säger Husbybon Sandra Mandell. Men de fungerar visst dåligt nattetid.

Alternativt julfirande i Järva

I år behöver ingen i Järva sitta ensam på julafton. På Folkets Husby firas gemensam jul för alla som vill och  Verdandi har som vanligt aktiviteter i Tensta och Rinkeby under hela julhelgen.

Lägenhetsbrand i Tensta

Vid tvåtiden under fredagseftermiddagen larmades polis och räddningstjänst till Tensta med anledning av en lägenhetsbrand. En person har förts till sjukhus.