En man blev allvarligt knivskadad i Rinkeby under lördagsnatten. Polisen letar efter två gärningsmän.  

Vid 02.35 i natt larmades Polisen till Rinkeby efter att en man blivit knivskadad i buken. Det var i samband med ett rånförsök av två okända gärningsmän.

Brottsoffret fördes med ambulans till sjukhus. Enligt uppgifter till Aftonbladet har mannen livshotande skador. Rånförsöket ska ha skett när han parkerade sin bil efter att ha varit på jobbet.

Ingen är i nuläget gripen för brottet som polisen rubricerar som försök till grovt rån.

Har du uppgifter om händelsen? Kontakta polisen på 114 114.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Skottlossning i Tensta på lördagskvällen

Skottlossning ägde rum i Tensta på lördagskvällen, rapporterar Polisen på sin hemsida. Polisen träffade på en skottskadad pojke i tonåren, som fördes till sjukhus i ambulans.

Rinkeby fick besök av Livets Ord

Rinkeby fick besök av två församlingar från Livets Ord och SOS-kyrkan i helgen.  Rinkebyborna blev bjudna på både lovsång och kaffe och kakor. De som ville fick sig en samtalsstund om Jesus och Gud.

Domarna föll i Al-Azhar-målet

I dag föll domen i Svea hovrätt mot de fyra personer som tidigare suttit i styrelsen för friskolekoncernen Al-Azhars stiftelsen. Samtliga dömdes i tingsrätten för grova ekobrott.

Nu kan Dines målningar ses igen

Dine Malmsten ställer ut sin konst igen. Hennes omtyckta målningar med Rinkeby-motiv finns nu att beskåda på medborgarkontoret på Rinkebystråket. – Jag tycker det är roligt att jag fick erbjudandet att hänga mina tavlor där. Jag hoppas att många kommer att se dem, säger Dine Malmsten.