Strax före midnatt, natten till tisdag, fick polisen larm om att en grov våldtäkt ska ha inträffat på en parkering i centrala Rinkeby.

Polisen fick kontakt med brottsoffret efter att hon kommit hem till bostaden.
Polisen lokaliserade den förmodade brottsplatsen och den är undersökt av tekniker, i arbetet har även hundpatrull använts.

Brottsoffret fördes till sjukhus för undersökning och skadeläget oklart.

Polisen har upprättat en anmälan angående grov våldtäkt.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nu polisanmäler han polisen

Said Ali har fått nog. Han bor i Husby sedan många år och de senaste månaderna har han stoppats åtskilliga gånger av polis. – De uppträder aggressivt och otrevligt. Jag är övertygad om att det handlar om rasism, därför tänker jag polisanmäla dem den här gången.

Vad hoppas du inför 2019?

Året börjar närma sig sitt slut och vi gav oss ut på…

Nu ska Enbacksskolan representera Sverige

SO-verkstan på Enbacksskolan i Tensta får internationellt pris. Läraren Iman Ehsani är en av fem vinnare som kommer att representera Sverige vid den internationella prisutdelningen i Serbien nästa år.

Manifestation mot våldet

En stor manifestation mot det dödliga våldet planeras till torsdagen den 30 september klockan 15.00 utanför riksdagshuset i Stockholm. Initiativet är taget av ett nätverk av mammor från Järva, men det är en gemensam manifestation för alla föräldrar och alla som bryr sig. Tre bussar kör in från Järva till city.