Strax före midnatt, natten till tisdag, fick polisen larm om att en grov våldtäkt ska ha inträffat på en parkering i centrala Rinkeby.

Polisen fick kontakt med brottsoffret efter att hon kommit hem till bostaden.
Polisen lokaliserade den förmodade brottsplatsen och den är undersökt av tekniker, i arbetet har även hundpatrull använts.

Brottsoffret fördes till sjukhus för undersökning och skadeläget oklart.

Polisen har upprättat en anmälan angående grov våldtäkt.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

De åkte 12.26 från Akalla

De kom med tunnelbanan från Akalla och längs stationerna Husby och Kista blev de fler och fler. Järvabor samlades för att gå med i demonstrationen mot Turkiets anfall mot Rojava i norra Syrien.

Missnöjda hyresgäster mobiliserar sig i Tensta

På Tensta Allé 45 har flera upprörda hyresgäster samlats för att berätta om sina problem. Sabac Cali Hussein har en trasig frys, en köksfläkt som inte fungerat på flera år, det blir ständigt stopp i avloppet och elementen fungerar dåligt så hon fryser i sin lägenhet.

Ingen Tensta marknad i år?

Till nämndmötet i Spånga-Tensta ikväll presenteras inga förslag om hur det ska bli med årets Tensta marknad. Bara ett mångordigt dokument, som föreslår att finansieringen av marknaden hädanefter ska hamna under punkten föreningsbidrag.  – Jag vill inte lägga fram något förslag till politikerna som inte är bra, säger stadsdelsdirektör Fredrik Jurdell.

Taxingeplan blir rondell

Ännu en omgång av byggnadsarbete pågår just nu på Taxingegränd i Tensta. Den här gången handlar det om att vändzonen ska bli till en rondell.