Med anledning av covid-19 finns nu möjligheten att söka extra föreningsbidrag i Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta 2020.

Genom en särskild satsning möjliggörs nu för stadsdelsnämnderna att bevilja ytterligare bidrag till lokala organisationer. Mot bakgrund av det kan föreningar med verksamhet i Rinkeby-Kista eller Spånga-Tensta ansöka om föreningsbidrag för aktiviteter eller verksamhet som bidragit i hanteringen av pandemin, exempelvis arbete för stöd till äldre, barn och unga, och riskgrupper, trygghetsskapande arbete eller arbete för att minska utanförskap.

Verksamheten eller aktiviteten kan äga rum vid ett eller flera tillfällen och ansökan kan omfatta verksamhet/aktiviteter som antingen är genomförda under 2020 eller kommer att genomföras under 2020.

Bidraget uppgår till maximalt 30 000 kronor per förening. Och sista dag för att lämna in ansökan till stadsdelsförvaltningen är den 14 december 2020.

 
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Ska handlarna i Tensta centrum tvingas flytta?

Fem av företagarna i Tensta centrum har sagts upp och erbjudits ett sämre hyresavtal.  – Vi har arbetat här länge, sju dagar i veckan, och nu slänger de bara ut oss. Har vi inga rättigheter här i Sverige, undrar Mohammed Said Ibrahim.

Nu kan fler delta i Tensta Rinkeby Grass Run

I morgon, söndag, får 150 personer springa Tensta Rinkeby Grass Run. Det är en stor förändring mot de senaste 18 månaderna, som har haft olika corona-begränsningar.

Föreningslivet diskuterades när Järva röstar drog igång

Hur mår Järvas föreningsliv? Det var ämnet för första paneldebatten under eventet Järva röstar, som ägde rum under lördagen i Folkets Husby. – Föreningslivet mår som människorna mår, konstaterade Ari Karim, representant för föreningen Ort till Ort.

Panayotis gav sig inte – nu är väderskyddet äntligen på plats!

Följande samtal mellan Felicia på SL och Panayotis Hatzipavlis utspelade sig igår,…