Polisen önskar komma i kontakt med personer som har information att lämna efter att en man hittades avliden efter skottlossning på Sorögatan i Kista natten mot söndagen den 18 april.

Tidigt på söndagsmorgonen den 18 april sköts en man i 20-årsåldern till döds utanför ett bostadshus på Sorögatan i Kista. Mannen är identifierad och anhöriga är underrättade. Gärningsmannen färdades på en elsparkcykel och var sannolikt i sällskap med en annan man på elsparkcykel.

För att komma framåt med utredningen söker polisen nu vittnen i området kring Sorögatan med omnejd. Polisen är också intresserad av iakttagelser av män på elsparkcykel i närområdet under söndagsnatten.

Har du uppgifter om händelsen som du inte redan har lämnat till polisen? Tipsa polisen genom att ringa 114 14, eller via detta tipsformulär.

Källa: Polisen

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Rinkeby United kvar i division 4

Besvikelsen var stor när det stod klart att Rinkeby United inte lyckades avancera upp till fotbollens division 3.

Skottlossning i Tensta, ingen skadad

Polisen uppgav på måndagskvällen att de fått larm från personer som hört skottlossning och uppfattat någon form av bråk i Tensta. Ingen skadad person har påträffats, däremot en tomhylsa och ett kulhål i en glasruta.

Kvinna skjuten i kinden av luftgevär

Larmet kom strax efter halv tre på måndag eftermiddag. En kvinna kom in till vårdcentralen i Rinkeby och sade att hon hade blivit skjuten.

Awad Hersi om livet efter drevet

Han var heltidsanställd ordförande i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd och satt för Miljöpartiet i…