Ingen av dem som satt i bilen har skadats, uppger polisen på sin hemsida.

Larmet kom till polisen 23.18 igår kväll. Enligt uppgifter i Aftonbladet var det två män i 40-årsåldern som utsattes för mordförsök.

Polisen har spärrat av brottsplatsen och genomför dörrknackning för att tala med personer som kan ha sett eller hört något.

En förundersökning rubricerad försök till mord har inletts. Ingen person är gripen.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nu ska Ungdomens Hus och Reactor läggas ned

Som väntat beslutade Rinkeby-Kistas stadsdelsnämnd på torsdagskvällen att lägga ned Ungdomens Hus och Reactor. – Jag vill, att så många ungdomar som möjligt ska vara med och utforma den nya verksamheten, sade nämndens ordförande Benjamin Dousa.

Läslust drar igång i januari igen

Den 18 januari drar projektet Läslust igång igen i Rinkeby. – Fokus är att hitta läslusten och utveckla nyfikenheten för barn att läsa, säger Shilan Nazari, som leder projektet.

YAS konditori tvingas flytta från Husby Centrum

YAS konditori lägger ner sitt konditori i Husby Centrum och har öppet sista dagen den 26 oktober. Det populära konditoriet har lockat besökare från hela Stockholm och deras persisk-arabiska hantverk är vida känt.

Protest mot bygget av begravningsplats på Järva discgolfpark

Idag höll kampgruppen Rör Inte Järva! en manifestation på Järva Discgolfpark. Man samlades för att protestera mot nedmonteringen av Järva DiscGolfPark på Järvafältet som påbörjades i december 2020 till förmån av den nya begravningsplatsen som istället ska byggas på platsen.