Ingen av dem som satt i bilen har skadats, uppger polisen på sin hemsida.

Larmet kom till polisen 23.18 igår kväll. Enligt uppgifter i Aftonbladet var det två män i 40-årsåldern som utsattes för mordförsök.

Polisen har spärrat av brottsplatsen och genomför dörrknackning för att tala med personer som kan ha sett eller hört något.

En förundersökning rubricerad försök till mord har inletts. Ingen person är gripen.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Lägenhetsbrand i Rinkeby

Stort pådrag när det började brinna i en lägenhet på Sunnanbyplan under onsdagskvällen. Polis, brandkår och ambulans kom till platsen men ingen skadades allvarligt.

Stadsdelsnämnden i Rinkeby-Kista har möte ikväll

Ikväll har Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd möte i Folkets Husby. Viktiga frågor som ska behandlas rör föreningsbidragen, om Sociala insatsgruppen ska utökas och om det blir någon upprustning av Akalla torg och busstation.

Duvorna härskar fortfarande på Tenstagången…

Träden längs Tenstagången blir beskurna en gång om året. Men en gren tillåts vara kvar år efter år. Just där sitter kvarterets duvor och släpper sitt träck rakt ner på parkbänkarna som är placerade precis under.  – Ingen kan sitta där. Varför beskär de inte trädet? De kan lika gärna ta bort bänkarna annars, säger Avram Lazaridis.

Fler familjelördagar i parkleken Rinken i höst

På lördagen var det dags för säsongens första familjelördag i parkleken Rinken i Rinkeby. Nytt för i höst är att familjelördagarna kommer hållas varje vecka från september.