Under söndagen fick räddningstjänsten rycka ut till Tensta. Det gällde en spisbrand i en lägenhet på Tisslingepland som resulterade i att en person fick söka vård.

Tidigare idag kallades räddningstjänsten till Tisslingeplan i Tensta, i samband med en spisbrand. Något hade brunnit på spisen och branden hade spridit sig upp i fläkten.

Hälsotillståndet hos de fyra personer som befann sig i lägenheten kontrollerades av sjukvårdspersonal, varav en av de blev rökskadad och fick åka in till sjukhus.

Lägenheten där branden ägde rum är avspärrad för teknisk undersökning, i och med att förundersökningen talar för allmänfarlig vårdslöshet.  

Eleni Terzitane
Bilder: Michael Steger
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

En dag om året förvandlas Enbacksskolan till smedja

Ute på Enbacksskolans skolgård brinner två eldhärdar. Med en stor bälg hålls elden vid liv. En dag om året får skolans sjundeklassare lära sig att smida järn. – Eleverna är jätteduktiga, säger smeden Martin Ahlsén.

Uppåtgående rulltrapporna ur funktion – igen

Dagens rulltrappestatus i Rinkeby klockan 11.00: Ingen funkar. Två avstängda helt. En stillastående där folk måste gå både upp och ner och mötas. Ingen uppdaterad information i SL:s i app.

Många deltog i minnesstunden i Rinkeby

Fältare och medborgarvärdar, från förvaltningen och olika samverkande organisationer, samlades med ungdomar och anhöriga för en minnesstund efter den senaste dödsskjutningen i Rinkeby.

På Bridge är de redo att fira eid

Bridge är en plats där entreprenörerna får möjlighet att ställa ut sina varor i Kista Galleria. Under ramadan har försäljningen tagit fart och företagarna ser fram mot eidfirandet.