Under söndagen fick räddningstjänsten rycka ut till Tensta. Det gällde en spisbrand i en lägenhet på Tisslingepland som resulterade i att en person fick söka vård.

Tidigare idag kallades räddningstjänsten till Tisslingeplan i Tensta, i samband med en spisbrand. Något hade brunnit på spisen och branden hade spridit sig upp i fläkten.

Hälsotillståndet hos de fyra personer som befann sig i lägenheten kontrollerades av sjukvårdspersonal, varav en av de blev rökskadad och fick åka in till sjukhus.

Lägenheten där branden ägde rum är avspärrad för teknisk undersökning, i och med att förundersökningen talar för allmänfarlig vårdslöshet.  

Eleni Terzitane
Bilder: Michael Steger
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Debatt om media i utsatta områden under Järvaveckan

Nä, det började inte bra. Mitti:s förre chefredaktör, Claes de Faire, som ledde debatten, lyckades varken få mitt förnamn eller efternamn rätt. Men sedan det blev det ändå ett hyggligt samtal mellan fem (helvita) medierepresentanter.

”Staden bör köpa tillbaka Hemblas lägenheter i Husby”

När Stockholms stads fullmäktige sammanträdde igår kväll var föreningen Ort till ort från Husby där för att lämna en protestskrivelse till fastighets- och bostadsborgarrådet Dennis Wedin. Vad tänker Stockholms stad göra åt den katastrofala bostadssituationen i Husby, undrar husbyborna i sitt brev.

Somalias nationaldag firades på Knutby bollplan

Den 1 juli är Somalias nationaldag och i år är det 60 år sedan landet blev självständigt. Därför anordnade Som United ett nationaldagsfirande i samband med fotbollsträningen på Knutby bollplan i Rinkeby.

Ny mosaik ska få tenstabor att återvinna mer

I lördags var det invigning av konsten på Tisslingeplans miljöstuga i Tensta. Tio konstintresserade ungdomar fick som sommarjobb att skapa mosaikbilder av återvunnet material med hjälp och handledning av Remakebolaget.