Under söndagen fick räddningstjänsten rycka ut till Tensta. Det gällde en spisbrand i en lägenhet på Tisslingepland som resulterade i att en person fick söka vård.

Tidigare idag kallades räddningstjänsten till Tisslingeplan i Tensta, i samband med en spisbrand. Något hade brunnit på spisen och branden hade spridit sig upp i fläkten.

Hälsotillståndet hos de fyra personer som befann sig i lägenheten kontrollerades av sjukvårdspersonal, varav en av de blev rökskadad och fick åka in till sjukhus.

Lägenheten där branden ägde rum är avspärrad för teknisk undersökning, i och med att förundersökningen talar för allmänfarlig vårdslöshet.  

Eleni Terzitane
Bilder: Michael Steger
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Misstänkt mord i Akalla

En man har hittats död i en blodig bostad i Akalla ikväll. Polisen har inlett en förundersökning på mord.

Livstycket lever vidare!

Nu är det klart att föreningen Livstycket i Tensta kommer kunna fortsätta sin verksamhet med handarbete och utbildning för invandrarkvinnor. Två stiftelser har gått in med pengar.

Studentmiddagen som ska bli en tradition

Studentmiddagen var ett initiativ från Rinkeby Folkets Hus. – Det görs för lite för dem som det har gått bra för här i Rinkeby, därför ville vi ordna en fest, säger Fardosa Omar, verksamhetsledare på Rinkeby Folkets Hus.

”Det råder stor politisk enighet i frågan om begravningsplatsen”

Awad Hersi satt som ordförande i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd när beslutet om Järvas…