En klädbutik i Kista Galleria rånades på tisdagseftermiddagen. Personalen ska ha blivit hotade med kniv.

Larmet från Kista Galleria kom in till polisen vid 15-tiden på tisdagen. Butiken, som kallas ”Adidasbutiken”, är en privat affär för street och sportkläder.

Enligt polisens presstalesman Åsa Wallentin, så har butiken rånats av en eller flera gärningspersoner. En av dem ska ha hotat personalen med en kniv. 

Enligt uppgifter till Aftonbladet fick gärningsmännen med sig flera tusen kronor i kontanter.

Polisen har en pågående insats i området.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Orten i ungdomarnas ögon

Projektet “Mina drömmars ort” engagerar ungdomar till nyfikenhet, lek och lust. Under fem intensiva dagar har modeller av deras drömort skapats. Resultatet av det fantasifulla arbetet ställs ut på Husby Konsthall.

Många smittade av corona, men de flesta bor inte i Järva

Coronapandemin är mitt inne i sin andra våg och smittan ökar i hela Stockholmsområdet. Rinkeby-Kista som hade flest smittade jämfört med resten av staden i våras ligger nu längst ner i statistiken. Samtidigt har det aldrig varit fler bekräftade fall i Järva än nu.

Stadsdelsnämnden har möte i Rinkeby-Kista ikväll

Årets sista möte i stadsdelsnämnden i Rinkeby-Kista äger rum i Rinkebyskolan ikväll. Allmänhetens frågestund börjar 18.15.

Akalla kyrka är till salu

Spånga-Kista församling, som är en del av Svenska kyrkan, har beslutat att sälja Akalla kyrka. Den 10 mars fattades beslutet vid kyrkofullmäktigesammanträdet. Det handlar om att spara pengar.