Bostadsvrålet är en nationell plattform där bostadspolitiken diskuteras. Under lördagen pågick föredrag och debatter i Folkets Husby och idag, söndag, fortsätter arrangemanget i Hökarängen.

Bostadsvrålet anordnas i år för 6:e gången sedan starten 2014. Tidigare år har Bostadsvrålet arrangerats i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Umeå – och nu åter i Stockholm.

Bakom arrangemanget i Husby står Norra Järva Stadsdelsråd, Hyresgästföreningen i Järva, Jagvillhabostad.nuKvinnors ByggforumArkitekturrevisionen och Alla ska kunna bo kvar

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Regeringen meddelar: Flera restriktioner förlängs

Regeringen meddelade igår att med anledning av spridningen av covid-19 förlängs flera av de restriktioner som infördes den 24 december 2020 och som skulle gälla till och med den 24 januari 2021.

Vad händer med stallet på Eggeby gård?

Stallet på Eggeby gård har varit stängt en längre tid. Hästarna är borta och hagarna växer igen. Men snart slår stallet upp sina dörrar för en ny hyresgäst.

Nykterhetsrörelsen organiserar sig i Järva

På kort tid har nykterhetsrörelsen, IOGT-NTO, startat flera föreningar i Järva. – Det finns många som är nyktra här, men vi arbetar inte bara för nykterhet, utan även för demokrati, säger Robert Lindh, från IOGT-NTO.

S vill veta som gäller vid kameraövervakning i skolan

Med anledning av de senaste händelserna i Hjulsta grundskola kräver socialdemokraterna i utbildningsnämnden att förvaltningen reder ut vad som gäller för kameraövervakning i skolorna i Stockholms stad.