brandbil, polis, ambulans

Strax efter klockan 19 på tisdagkvällen fick räddningstjänsten rycka ut till Axbyplan i Rinkeby då det börjat brinna i ett kök. Även polis och ambulans kallades till platsen.

Branden var inte omfattande, men hade spridit sig till köksfläkten som brandkåren fick riva ut och slänga i rabatten. Släckningen gick fort men röken spred sig i trapphuset som fick vädras ut. De boende i lägenheten undersöktes av sjukvårdare på plats.

Viktor Arnell
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Drop in buss för covid-19 vaccin

Nu finns det en vaccinbuss med drop in tider som kommer att alternera mellan Tensta och Husby. Region Stockholm har öppnat upp en möjlighet för invånare att kunna vaccinera sig utan att behöva boka tid.

Stora problem för SL:resenärer i samband med underhållsarbete i Rinkeby

Frustrationen mot SL fortsätter att växa bland Rinkebyborna. Ena rulltrappan och den stora hissen är tillfälligt avstängda, och under helgen var det även nödstopp på en av de fungerade rulltrapporna och två av tre hissar har inte fungerat. 

En gripen efter rån i Kista

En person skadades på onsdagseftermiddagen efter att ha blivit rånad på sin bil i Kista. Polisen kunde gripa gärningsmannen som är misstänkt för grovt rån.

Tryggheten diskuterades när Stadsteatern kom på besök

Lokala frågor stod i fokus när Kulturhuset Stadsteatern bjöd in till forum och debatt i Blå Huset i Tensta. Journalisten Amie Bramme Sey ledde diskussionen under turnén i Västerort.