Vad har ASAP Rocky i fickan?
Jo, biljetter till sin konsert i Globen ikväll. Han delade ut gratis biljetter när han besökte Fryshuset grundskola tidigare idag.

ASAP Rocky är rapparen som uppträdde i Stockholm i somras och arresterades efter sin spelning. Han hölls häktad i en månad, åtalad för misshandel, men släpptes efter rättegången i väntan på dom.

ASAP Rocky möttes av entusiastiska fans när han kom till Husby och under eftermiddagen ska ASAP Rocky ha föreläst för en grupp ungdomar.

Enligt Expressen bjöd ASAP Rocky in alla som bor i invandrartäta förorter att gå gratis på hans konsert.

– Hallå, ASAP Rocky här i Sverige, live och direkt. Jag har ett tillkännagivande. Jag är väldigt glad att jag är här. Jag är i förorten nu, som kallas för en ”no go-zone”, vi är här och träffar folk och berättar att vi bryr oss om dem. Jag har en konsert i dag, och alla som bor i förorten i Sverige får gratis inträde på min konsert i kväll. Vem som helst i förorten.

Hur det ska gå till rent praktiskt framgår inte av Expressens artikel.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Delta i Rinkebys största konstutställning någonsin!

Har du gjort någon teckning eller målning som du vill visa upp? Då kan du lämna den i lådan i entrén till Rinkeby Folkets Hus. I höst blir det en mycket stor konstvisning där vi blandar verk av kända och helt okända konstnärer. Lämna din konst till Rinkebys, kanske Sveriges, största konstutställning någonsin.

Vad händer med stallet på Eggeby gård?

Stallet på Eggeby gård har varit stängt en längre tid. Hästarna är borta och hagarna växer igen. Men snart slår stallet upp sina dörrar för en ny hyresgäst.

Nu har Bling öppnat Bridge i Kista Galleria

Bridge är en plats där entreprenörer kan växa och kunna visa upp sina produkter. Det är en plats som står på tre ben – handel, möten och inspiration. – Entreprenörerna får möjlighet att ställa ut sina varor i Kista Galleria, som är en av Nordens mest trafikerade gallerior. 

Nu är det (snart) jul igen

Lucior och tomtar trängdes framför skyltfönstret i Rinkeby Centrum. Det var barnen…