Vad har ASAP Rocky i fickan?
Jo, biljetter till sin konsert i Globen ikväll. Han delade ut gratis biljetter när han besökte Fryshuset grundskola tidigare idag.

ASAP Rocky är rapparen som uppträdde i Stockholm i somras och arresterades efter sin spelning. Han hölls häktad i en månad, åtalad för misshandel, men släpptes efter rättegången i väntan på dom.

ASAP Rocky möttes av entusiastiska fans när han kom till Husby och under eftermiddagen ska ASAP Rocky ha föreläst för en grupp ungdomar.

Enligt Expressen bjöd ASAP Rocky in alla som bor i invandrartäta förorter att gå gratis på hans konsert.

– Hallå, ASAP Rocky här i Sverige, live och direkt. Jag har ett tillkännagivande. Jag är väldigt glad att jag är här. Jag är i förorten nu, som kallas för en ”no go-zone”, vi är här och träffar folk och berättar att vi bryr oss om dem. Jag har en konsert i dag, och alla som bor i förorten i Sverige får gratis inträde på min konsert i kväll. Vem som helst i förorten.

Hur det ska gå till rent praktiskt framgår inte av Expressens artikel.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Ena dagen är vi som Barcelona och nästa dag som Kalmar FF”

Rinkeby United spelade oavgjort mot favoriterna Boo FF på Knutby BP på fredagskvällen. – Vårt mål för denna säsong är att komma så högt upp så möjligt, sade Rinkeby Uniteds tränare Bojan Djordjic, som ändå var rätt nöjd efter matchen.

Skolelever från Husby besöker Anders i riksdagen

I riksdagens entré tar riksdagsledamot Anders Österberg, S, emot en grupp elever från Järva. Det är sjunde gruppen den här månaden.  – Jag tycker det är viktigt att ta emot alla som vill komma hit, säger han.

Gratis skollunch till elever som studerar på distans

Stockholm stad har beslutat att ge avgiftsfri lunch till alla skolelever som har distansundervisning.  – Det är bra, men ännu bättre hade varit om förslaget också gynnat det lokala näringslivet, säger Esme Güler på Hyresgästföreningen.

Streetgäris släpper säsong två av podcasten TALET

Under två veckors tid denna sommar kommer Streetgäris att bjuda in åtta talare som gör sina egna sommarprat. De kommer dela med sig av sina berättelser följt av ett eftersnack med en samtalspartner.