Vad har ASAP Rocky i fickan?
Jo, biljetter till sin konsert i Globen ikväll. Han delade ut gratis biljetter när han besökte Fryshuset grundskola tidigare idag.

ASAP Rocky är rapparen som uppträdde i Stockholm i somras och arresterades efter sin spelning. Han hölls häktad i en månad, åtalad för misshandel, men släpptes efter rättegången i väntan på dom.

ASAP Rocky möttes av entusiastiska fans när han kom till Husby och under eftermiddagen ska ASAP Rocky ha föreläst för en grupp ungdomar.

Enligt Expressen bjöd ASAP Rocky in alla som bor i invandrartäta förorter att gå gratis på hans konsert.

– Hallå, ASAP Rocky här i Sverige, live och direkt. Jag har ett tillkännagivande. Jag är väldigt glad att jag är här. Jag är i förorten nu, som kallas för en ”no go-zone”, vi är här och träffar folk och berättar att vi bryr oss om dem. Jag har en konsert i dag, och alla som bor i förorten i Sverige får gratis inträde på min konsert i kväll. Vem som helst i förorten.

Hur det ska gå till rent praktiskt framgår inte av Expressens artikel.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Framtidens lokalreportrar sökes!

För tredje året i rad hålls i höst en grundkurs i lokaljournalistik på Kista folkhögskola i samarbete med Nyhetsbyrån Järva. Kursen ges på kvällstid med undervisning en gång i veckan under höstterminen.

10 roliga grejer att göra på höstlovet i Järva

Höstlovet i orten bjuder på en hel del aktiviteter. Kanske vill du gå på Hackathon, DJ workshop eller halloweenfest? Vi har listat ett urval av gratis aktiviteter för dig som ungdom från Järva.

”Det är en stor delseger i kampen för en bättre bostadspolitik”

Kampanjen Nej till marknadshyra har spritt sig över hela landet men hela tiden varit starka i Järva. De har arrangerat demonstrationer och torgmöten, skrivit debattartiklar och protestbrev. Och nu har de skrivit historia.

Nu öppnar vaccinationerna för de under 60

Från och med klockan 11.15 idag är vaccinationsbokningen i Stockholm även öppen för personer som är mellan 55 och 59 år gamla. Därmed är fas fyra inledd i regionen och fler åldersgrupper kommer successivt att få tillgång till vaccinet.