Mohammaud Dini, Mustafa Atiwi och Mohammed Abbas.

Nytt avsnitt av podden Avbytarbänken, närmare bestämt nummer 74. Det handlar om fotboll. Maktskifte i hela Europa. Pinsamma Corriere dello Sport. Ciao allora Ancelotti. Willkommen Poch. Röda Manchester.

Om ni missade förra avsnittet av Avbytarbänken, så finns det här:
# 73 skitpriset Ballon d’Or

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avbytarbänken #096 Cadillac

Publiken tillbaka i England. Tottenham-Arsenal. Harry och Heung Mins otroliga siffror. Arteta out? VAR bollen verkligen ute, Moyes? Vilka är nykomlingarna som har vunnit mot Real Madrid och FC Barcelona, nu senast? Avbytarbänken tar upp Cádiz och djupdyker i laget från Andalusien.  Avsnittet avslutas med lite Serie A och blickar fram mot de ödesdigra matcherna i Champions League i de sista gruppspelsmatcherna.

Världsmästaren i discgolf utmanades i Järva

Järvas populära discgolfpark fick celebert besök i veckan. Gregg Barsby som är regerande världsmästare i discgolf kom från Kalifornien till Järva för att visa sitt stöd för parken. Den 8:e juli arrangerades “Barsby vs You”, där andra discgolfare bjöds in att utmana mästaren och spela mot honom på Järva DiscGolfPark.

Som United vann derbyt i byn

Det var derby i byn igår kväll och det blev en fartfylld match när Som United mötte Rinkeby United på Knutby BP.

Galdem A Talk #75 – Hot Girl Summer

Det här är det inget vanligt avsnitt (när är det någonsin det?) idag välkomnar de alltså HOT GIRL SUMMER 2021. Eftersom de inte har poddat på en månad så de pratar lite om vad som har hänt under den tiden. De pratar även om våra personliga planer inför sommaren, men även vad vi vill göra som GALDEM. Och vad är egentligen den riktiga definitionen av HOT GIRL SUMMER?