Avbytarbänken

Avbytarbänken håller högt tempo. I veckans avsnitt är det ingjutna Milan-fanet och gode vännen Aymen tillbaka som gäst på bänken. Givet handlar det då mycket om italiensk fotboll. Utöver det så ifrågasätts Barcelonas ledning, och Real Madrid är ny ligaledare.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Rinkeby United föll trots stort spelövertag i seriepremiären  

Rinkeby United föll  på hemmaplan i onsdagens seriepremiär i fotbollens Division 4 Mellersta då Ängby blev för starka. Segersiffrorna skrevs till 3-1 i bortalagets favör.

Fin fotboll när veteranerna spelade Somali Old Boys Cup

Somali Old Boys Cup 2020 arrangerades i Stockholm och blev lyckad och en väl genomförd turnering av de nystartade föreningen Barmudo FC.

Galdem A Talk # 74 – nyhetsankare som snackar skit

Galdem A Talk är tillbaka! Hur mår ni? Vi mår bra! I detta avsnitt snackar vi om en massa olika saker. Avsnittet börjar som ett riktigt nyhetsprogram, tror ni att vi skulle passa som nyhetsankare? Ni får lyssna och bedöma. Vi pratar om svenska realityserier och hur dåliga de är jämfört med utländska. Vi pratar om förra veckans höjdpunkter för oss själv, samt planerar hur vi skulle kunna ha en talkshow.

Avbytarbänken #103 – 5,6 miljarder

Detta avsnitt avhandlar Avbytarbänken Zlatan vs Romelu, Marseille-fansens missnöje och Thomas Tuchels debut. Dessutom diskuteras Messi och miljarderna,  Deadline Day och det faktum att Ibrahim Afellay lägger skorna på hyllan.