Efter några förluster visade Som United FF sin bästa sida i fredagens match mot FC Djursholm på hemmaplan. I halvlek stod det redan 2-0 och resultatet stod sig hela matchen.

Yonis Egag gjorde 1-0, med assist av Ahmed Baryare. Yakob Osman gjorde 2-0, och båda målen före halvtidspaus.

– Så mycket som har gått snett på sistone, men idag gör vi allting rätt. Med en stabil träningsvecka i ryggen går vi ut idag otroligt motiverade och hungriga. Två mål fram, hållen nolla och glada miner, sade assisterande tränare Hatun Dahir efter matchen.

Ny arbetsvecka väntar och på fredag är det derby mot Husby FF.

 – Idag spelade vi vårt spel och tog de viktiga tre poäng som vi behövde, men vi ska inte slappna av utan måste fortsätta på samma sätt, sade Hatun Dahir.

Mohamed Ismail Isse
Bilder: Mohamed Dahir
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Här sjönk smittan med 69 procent – tecken på vaccinets effekt

I Sverige har man nu kunnat se de första tecknen på att vaccinet mot covid-19 börjar ge effekt, enligt Dagens Nyheters analys av statistiken. På en vecka mer än halverades smittofallen på äldreboenden, de sjönk med 69 procent, vilket är en betydligt snabbare minskning än i övriga samhället.

Så vill partierna stoppa det dödliga våldet

Nu är det bara några veckor kvar innan det är dags att…

Rinkebymoskén byggs med insamlade pengar

– Här kommer moskén att byggas. Om allt går som planerat sätter…

”Vaccinet är enda vägen ut ur pandemin”

Nyhetsbyrån Järva har träffat Fatuma Mohamed, hälsoinformatör på Region Stockholm, för att prata om myter och spekulationer kring vaccinet mot covid-19. – Den allra vanligaste myten jag möter, är att vaccinet gör såväl män som kvinnor sterila, berättar hon.