Efter några förluster visade Som United FF sin bästa sida i fredagens match mot FC Djursholm på hemmaplan. I halvlek stod det redan 2-0 och resultatet stod sig hela matchen.

Yonis Egag gjorde 1-0, med assist av Ahmed Baryare. Yakob Osman gjorde 2-0, och båda målen före halvtidspaus.

– Så mycket som har gått snett på sistone, men idag gör vi allting rätt. Med en stabil träningsvecka i ryggen går vi ut idag otroligt motiverade och hungriga. Två mål fram, hållen nolla och glada miner, sade assisterande tränare Hatun Dahir efter matchen.

Ny arbetsvecka väntar och på fredag är det derby mot Husby FF.

 – Idag spelade vi vårt spel och tog de viktiga tre poäng som vi behövde, men vi ska inte slappna av utan måste fortsätta på samma sätt, sade Hatun Dahir.

Mohamed Ismail Isse
Bilder: Mohamed Dahir
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Terminsavslutning för Läslust i Rinkeby

När Läslust i Rinkeby hade terminsavslutning på biblioteket firades de elever som varit med under hösten. Kanske finns det en framtida nobelpristagare bland deltagarna?

Barnen i Järva är inte rädda för vatten

Barnen i Järva hade bättre vattenvana än barnen i Hässelby/Vällingby när Stockholms Stads idrottsförvaltning utvärderade kunskaperna hos sexåringar. Kan det stämma? – Jo, det kan det, svarade Jonatan Wik i Spårvägens Simförening.

Brister i myndigheternas information på somaliska

Först när det redan var känt att många på Järvafältet hade dött av coronaviruset, och flera veckor hade gått sedan pandemin bröt ut, kom myndigheternas information på flera språk. Men den somaliska översättningen var så dålig, att den ledde till skratt på sociala medier och risk för missförstånd.

Cordobaskolans VD är en av näringslivets mäktigaste kvinnor

När näringslivets mäktigaste kvinnor listas i Dagens Industri finns Cordobaskolans grundare och VD Ulla Parkkinen med. Hon fick pris som årets entreprenör.  –  Priset är till alla dessa kvinnor som står bakom mig.