Över 200 Premier League matcher, 25 A-landskamper och numera expert i TV-rutan. Jonas Olsson gästar Avbytarbänken. De snackar bland annat om hans nioåriga karriär i den högsta divisionen i England, svenska landslaget, tränare, spelare och mycket mer.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Äntligen tillbaka på planen igen

Fotbollsstjärnan från Husby, Jabir Abdihakim, var tillbaka efter tre månaders skadefrånvaro, när hans lag Sollentuna FK besegrade Hammarby TFF igår kväll.

Avbytarbänken #111 – Created by the poor, stolen by the rich

Mycket känslor denna gång. Avbytarbänken diskuterar frågan som hela fotbollsvärlden har diskuterat den senaste tiden. Vad är European Super League och vad kan den betyda för fotbollen i framtiden?

Galdem A Talk # 74 – nyhetsankare som snackar skit

Galdem A Talk är tillbaka! Hur mår ni? Vi mår bra! I detta avsnitt snackar vi om en massa olika saker. Avsnittet börjar som ett riktigt nyhetsprogram, tror ni att vi skulle passa som nyhetsankare? Ni får lyssna och bedöma. Vi pratar om svenska realityserier och hur dåliga de är jämfört med utländska. Vi pratar om förra veckans höjdpunkter för oss själv, samt planerar hur vi skulle kunna ha en talkshow.

Galdem A Talk: Svensk media skärp er!

Nytt avsnitt ute av podden Galdem Talk. Den här gången diskuteras Träningspoddens uttalande om Husbys tjejer, Malous intervju med Greekazo och böneförbudet på MTR.