Fatuma Adullahi Mohamed är folkhälsovetare och har arbetat som kunskapsspridare för Folkhälsomyndigheten och hälsoinformatör. Här informerar hon på somaliska om de rekommendationer som finns från Folkhälsomyndigheten. Situationen är allvarlig.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Polisen övervakar Järvafältet permanent med värmekameror

Nya höghuset vid Rinkebyterrassen stod färdigt 2017 och syns från stora delar av Järvafältet. Men vad du kanske inte vet är att när du ser huset så ser det samtidigt dig. Nyhetsbyrån Järva kan avslöja att polisen med hjälp av värmekamera kan följa dina rörelser, dygnet runt och permanent, på fältet mellan Rinkeby, Tensta, Kista och Husby.

Unga fredsambassadörer utbildas mot extremism och rasism

Nu drar Somaliska Riksförbundet i Sverige igång Kompass för att motverka våldsbejakande extremism och rasism. – Kompass är ett treårigt projekt, finansierat av Arvsfonden, säger Ilham Moalim, projektledare för arbetet.

Shakir Bader Attiyah gör sin sista utställning

Imorgon lördag lovas ett spektakulärt vernissage om fred och social orättvisa på Husby konsthall. Shakir Bader Attiyah från Akalla ställer ut för allra sista gången, och det gör han stort. – Det här blir ingen vanlig premiärvisning, det blir en hyperupplevelse som ska uppfylla alla ens sinnen på en och samma gång, säger konstnären.

Solen går ned över Spånga IP

Nio dagar. En stor scen. Tre paneldebatter på stora scenen varje dag. Alla partier…