Polisen fick 13.46 larm om en misstänkt skottlossning i Kista Galleria. I nuläget är det oklart om någon har skadats, skriver polisen på sin hemsida.
Gallerian utrymdes och samtliga ingångar spärrades av. 

Enligt uppgifter till Nyhetsbyrån Järva var det två beväpnade män som försökte råna en guldsmedsaffär. De flydde sedan genom bibliotekets lokaler.

Inledningsvis sökte polisen efter gärningsmännen i gallerian då de fortfarande misstänktes vara kvar där.

Polisen uppger att de träffat en målsägare, som inte är skadad fysiskt. Men enligt ett ögonvittne fördes en person iväg i ambulans.

En förundersökning om försök till grovt rån har inletts.

Det är stort pådrag, polisbilar och ambulanser. Helikoptern hovrar över området.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Streetgäris släpper säsong två av podcasten TALET

Under två veckors tid denna sommar kommer Streetgäris att bjuda in åtta talare som gör sina egna sommarprat. De kommer dela med sig av sina berättelser följt av ett eftersnack med en samtalspartner.

Mindre pengar till kultur och demokrati – mer utförsäljningar

Arbetet med kultur och demokrati i stadsdelarna är det som den blågröna…

Inte din baby prisas med Slangbellan

I fjol släppte Seluah Alsaati boken Inte din baby. Idag prisades hon med Slangbellan, som delas ut av Sveriges Författarförbund, för sin debut med undgomsromanen. – Många som har läst boken har sagt att de känner igen sig i det som berättas och att de blir stärkta av det, säger hon till Nyhetsbyrån Järva.

Nu har söndagsteatern börjat i Rinkeby

Varje söndag fram till 5 april bjuds det på barnteater på Rinkebyskolan. Först ut var Mittiprickteaterns föreställning Glad och Sur i ur och skur.