Polisen fick 13.46 larm om en misstänkt skottlossning i Kista Galleria. I nuläget är det oklart om någon har skadats, skriver polisen på sin hemsida.
Gallerian utrymdes och samtliga ingångar spärrades av. 

Enligt uppgifter till Nyhetsbyrån Järva var det två beväpnade män som försökte råna en guldsmedsaffär. De flydde sedan genom bibliotekets lokaler.

Inledningsvis sökte polisen efter gärningsmännen i gallerian då de fortfarande misstänktes vara kvar där.

Polisen uppger att de träffat en målsägare, som inte är skadad fysiskt. Men enligt ett ögonvittne fördes en person iväg i ambulans.

En förundersökning om försök till grovt rån har inletts.

Det är stort pådrag, polisbilar och ambulanser. Helikoptern hovrar över området.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Här sjönk smittan med 69 procent – tecken på vaccinets effekt

I Sverige har man nu kunnat se de första tecknen på att vaccinet mot covid-19 börjar ge effekt, enligt Dagens Nyheters analys av statistiken. På en vecka mer än halverades smittofallen på äldreboenden, de sjönk med 69 procent, vilket är en betydligt snabbare minskning än i övriga samhället.

Förbifart Stockholm kan bli Förbifart Järva

Förbifart Stockholm kommer att bli dyrare än planerat och försenas med minst fyra år. På Järvafältet däremot kan kanske motorvägstrafiken komma igång tidigare och bli en Förbifart Järva.

Försök till mord med stickvapen i Akalla

En man i 20-årsåldern är förd till sjukhus efter att ha blivit utsatt för ett mordförsök igår kväll i Akalla.

Många roliga aktiviteter på Rinkeby torg

Sommar på torget med massor av aktiviteter för barn finns i Rinkeby mellan 26 juli och 13 augusti, dessförinnan var de tre veckor i Husby. – Det var väldigt populärt i Husby, och vi hoppas att rinkebyborna också ska hitta oss, säger Ebba Sidh som är projektledare.